Truppen til Horsens

Kategorier


1. Team Coach Flemming Pedersen og Cheftræner Kasper Hjulmand glæder sig til kampen i Horsens, selv om de må se bort fra tre karantæneramte spillere

Truppen til Horsens

FC Nordsjællands trænerteam har udtaget truppen til Superligakampen på udebane mod AC Horsens søndag kl. 16.00.

Det er en topkamp, når FC Nordsjælland søndag drager til Horsens for at forsvare 2. pladsen i Superligaen mod tabellens nummer 3. Og selv om tigrene ikke har tabt til den gule fare i de seneste seks indbyrdes opgør, så er det i den grad en modstander, som vækker respekt i Nordsjælland. – Horsens fortjener al den ros og kredit, de har fået, synes jeg. Klubben har virkelig gjort det godt på flere områder. De har arbejdet gennem længere tid med begge ben på jorden for at komme frem, og træner Johnny Mølby har hele tiden bygget på deres spillestil. Uge efter uge er det de laver på banen genkendeligt, og det tyder på et godt trænet hold med dygtige spillere. Så dem har vi naturligvis stor respekt for, og de er altid svære at spille mod, siger Cheftræner Kasper Hjulmand. Sidste søndag var hård ved FC Nordsjælland, der tabte et tæt opgør mod Brøndby med 1-2 og samtidig fik tre nøglespillere i karantæne. Men det giver ikke på forhånd nogen bekymringer i forhold til den opgave der venter i topopgøret søndag i Horsens. – Vi ved, at det gør rigtig ondt på Horsens, når vi får sat vores spil og har tempoet med i det, og jeg tror det bliver en meget seværdig og spændende kamp, som vi glæder os meget til at spille. Vi er i en god forfatning, og vi kan ikke vente med at komme i kamp efter en god træningsuge oven på nederlaget sidste søndag. Spillerne har virket klar hele ugen, så vi har kunnet forberede os rigtig godt til kampen her, siger Kasper Hjulmand. Trænerteamet må se bort fra de tre karantæneramte spillere i anfører Nicolai Stokholm, Patrick Mtiliga og Jores Okore. Samtidig sidder Mikkel Beckmann, Joe Sise, Andreas Granskov og reservekeeper David Jensen fortsat ude. Til gengæld er Andreas Bjelland tilbage fra afsonet karantæne i sidste uge lige som Rawez Lawan for første gang i år er klarmeldt efter at have været ude med en brækket hånd. FC Nordsjællands trup til Superligakamp i Horsens søndag kl. 16.00:
1. Jesper Hansen (M), 3. Jacob Egeris, 4. Henrik Kildentoft, 5. Andreas Bjelland, 6. Enock Adu, 9. Tobias Mikkelsen, 12. Rawez Lawan, 13. Oguzhan ”O.G” Aynaoglu, 16. Rune Pedersen (M), 17. Søren Christensen, 18. Michael Parkhurst, 19. Mark Gundelach, 20. Kasper Lorentzen, 21. Ivan Runje, 22. Andreas Laudrup, 23. Mario Ticinovic, 28. Nichlas Rohde, 30. Lasse Petry.