Truppen til AGF

Kategorier


Kasper Lorentzen kan få sin debut i FCN-trøjen i Århus mod AGF.

Truppen til AGF

Cheftræner Kasper Hjulmand glæder sig helt vildt og har udtaget sin trup til årets første Superligakamp ude mod AGF lørdag kl. 17.00.

Humøret og sulten efter fodbold på højeste niveau fejler ikke noget i FC Nordsjælland op til forårets første kamp lørdag eftermiddag, når tigrene skal til Århus for at møde AGF. Og holdet er fyldt med spillelyst, ifølge Cheftræneren. – Vi glæder os helt vildt, og vi føler os topklar. Vi er fyldt med glæde og optimisme op til denne forårspremiere mod AGF. Vi tabte sidst vi var derovre, og det husker vi og bruger som motivation.  Vi føler, vi har revanche til gode, og vi føler, vi står godt rustet til at kunne få det, selv om det er en stor opgave. Men vi glæder os som sagt til den, siger Kasper Hjulmand. FC Nordsjælland skal nu i gang med at følge op den flotte 2.plads i Superligaen efter tre måneders pause. Et af de få nederlag i efteråret kom faktisk i Århus, hvor AGF vandt 1-0 i en chancefattig kamp. Og respekten for lørdagens modstander er til stede, selv om FCN går efter tre point. – AGF er et rigtigt stærkt hold med gode spillere og en fin organisation. De er svære at spille imod, de er stabile, og de lukker få mål ind. AGF er helt sikkert en god modstander, og derfor har vi naturligvis også respekt for dem. Men vi vil altid forsøge at gå efter sejren, og det gør vi også denne gang, siger Kasper Hjulmand. Trænerteamet må se bort fra angriberne Mikkel Beckmann, Joe Sise, Rawez Lawan, Andreas Granskov og Tobias Mikkelsen. De fire førstnævnte kæmper stadig for at blive forskellige skader kvit, mens sidstnævnte afsoner karantæne. Til gengæld har hele fire spillere mulighed for at få deres debut for FC Nordsjælland i Århus. Mario Ticinovic, Ivan Runje, Rune Pedersen og Kasper Lorentzen er alle potentielle debutanter i truppen. FC Nordsjællands trup til Superligakamp i NRGi Park lørdag kl. 17.00: 1.Jesper Hansen (M), 2. Jores Okore, 4. Henrik Kildentoft, 5. Andreas Bjelland, 6. Enock Adu, 7. Nicolai Stokholm, 8. Patrick Mtiliga, 13. Oguzhan ”O.G” Aynaoglu, 15. Mads Thomsen, 16. Rune Pedersen (M), 17. Søren Christensen, 18. Michael Parkhurst, 19. Mark Gundelach, 20. Kasper Lorentzen, 21. Ivan Runje, 22. Andreas Laudrup, 23. Mario Ticinovic, 28. Nichlas Rohde, 30. Lasse Petry. Truppen tæller 19 spillere, og derfor skal én enkelt sorteres fra på kampdagen.