Truppen mod HB Køge

Kategorier


Anfører Nicolai Stokholm kan efter en karantænedag igen føre holdet på banen til kamp. (Foto: Boesenfoto.dk)

Truppen mod HB Køge

FC Nordsjællands trænerteam har udtaget truppen til Superligakamp mod HB Køge i Farum Park søndag kl. 16.00

Søndag eftermiddag er der igen Superligabold i Farum Park, når HB Køge kommer på besøg. Og selv om FC Nordsjælland på fornem vis forsvarede 2.pladsen i Superligaen ved at vinde 2-0 i Horsens i sidste uge, så forventer tigrene hård modstand, når ligaens bundhold kommer på besøg. For selv om HB Køge fortsat er sidst i Superligaen, så er deres underholdende fodboldstil begyndt at kaste point af sig i foråret, hvor de lige nu er det næstbedste hold på formkurven. – Vi skal op mod en modstander, som gør det godt. Jeg har sagt hele året, at jeg har respekt for måden, de gør tingene på i HB Køge. Under hele turneringen har de mødt op til hver eneste kamp med hovederne oppe og en masse gejst og energi, og nu de er blevet belønnet for det i foråret, hvor de har 7 point i 4 kampe. De har scoret mål og har spillet på den samme måde hele vejen igennem, siger Cheftræner Kasper Hjulmand. – Jeg har stor respekt for klubbens udvikling og de spillere, som vi skal møde søndag eftermiddag. Specielt deres offensiv, synes jeg, har været stærk. Alle dem der siger, HB Køge ikke er en stærk modstander, kan jo bare kigge på resultaterne i foråret. Alligevel er der ingen tvivl om FC Nordsjællands målsætning for kampen. Ikke mindst efter den ærgerlige forårsstart på hjemmebane, hvor det for to uger siden blev til et tæt og bittert nederlag mod Brøndby. Nu skal hjemmebanen igen erobres og gøres til det fort, som Farum Park var i efteråret. – Vi er ved godt mod, synes jeg. Efter den flotte kamp mod Horsens har vi arbejdet godt hele ugen, hvor vi har fokuseret på HB Køge. Så vi er godt forberedte og ved, hvad vi kommer til at møde. Vi er klar på opgaven, og samtidigt har vi en revanche til gode på hjemmebane. – Vi er meget fokuserede på at levere et godt stykke arbejde og resultat for vores egen og for publikums skyld.  Vi glæder os til igen at spille i Farum Park, og give den fuld skrue for at få den sejr, som vi hungrer efter at få. Vi vil have tre point mod HB Køge, men vi ved, at det vil kræve meget af os alle sammen, siger Kasper Hjulmand. Trænerteamet må til kampen mod HB Køge undvære karantæneramte Jores Okore og Michael Parkhurst. Til gengæld vender anfører Nicolai Stokholm og Patrick Mtiliga tilbage efter afsonet karantæne. Mikkel Beckmann, Joe Sise og David Jensen er fortsat ikke klarmeldt, men angriber Andreas Granskov er tilbage i truppen efter længere tids skadespause og er klar til kamp igen. FC Nordsjællands trup til Superligakamp mod HB Køge i Farum Park søndag kl. 16.00: 1.Jesper Hansen (M), 3. Jacob Egeris, 4. Henrik Kildentoft, 5. Andreas Bjelland, 6. Enock Adu, 7. Nicolai Stokholm, 8. Patrick Mtiliga, 9. Tobias Mikkelsen, 12. Rawez Lawan, 16. Rune Pedersen (M), 17. Søren Christensen, 19. Mark Gundelach, 20. Kasper Lorentzen, 21. Ivan Runje, 22. Andreas Laudrup, 23. Mario Ticinovic, 24. Andreas Granskov, 30. Lasse Petry.