Truppen mod Brøndby

Kategorier


Jores Okore scorede til 2-0 for FCN sidst Brøndby gæstede Farum Park. (Foto: Boesenfoto.dk)

Truppen mod Brøndby

FC Nordsjællands trænerteam har udtaget truppen til årets første kamp i Farum Park søndag kl. 16.00.

Farum Park slår igen portene op til topfodbold søndag kl. 16.00, når årets første Superligakamp på hjemmebane spilles mellem FC Nordsjælland og Brøndby IF. Netop hjemmebanen var en stor og vigtig del af tigrenes succesfulde efterår, hvor hele 7 ud af 10 kampe blev vundet. Og derfor er der stor fokus fra hjemmeholdets side på, at fortet skal bestå fra starten af det spændende forår. – Vi har glædet os meget længe til at spille på hjemmebane foran eget publikum, og efter en godkendt sæsonstart, så håber vi på mange mennesker og en festdag i Farum Park. Vi vil give fuld gas for at skabe en god kamp og et godt resultat, og vi føler os helt klar. Vi er friske i hovederne og friske i benene, så vi er klar til at køre på, siger Cheftræner Kasper Hjulmand. Brøndby har før været en af de sværeste modstandere for FC Nordsjælland, hvis man kigger på historik og statistik. Men det seneste opgør mellem de to klubber i Farum Park blev vundet 2-0 på scoringer af Andreas Granskov og Jores Okore. Og der er ingen tvivl om, at det er en gentagelse af sejren, som er trænerteamets og spillertruppens målsætning i kampen søndag eftermiddag. – Brøndby er et godt mandskab med nogle spidskompetencer, der kan gøre ondt på alle modstandere, og det er vi opmærksomme på. De har et par klassespillere, som til enhver tid kan være farlige uanset, hvordan holdet ellers præsterer. Vi har respekt for dem og deres våben, og vi glæder os til at møde dem i det, der forhåbentlig kan blive en rigtig god fodboldkamp, siger Kasper Hjulmand. Trænerteamet må fortsat se bort fra flere af de offensive kræfter i Mikkel Beckmann, Andreas Granskov, Joe Sise og Rawez Lawan mens reservekeeper David Jensen også fortsat sidder over pga. sin genoptræning. Andreas Bjelland skal afsone karantæne i denne spillerunde og er derfor heller ikke til rådighed. FC Nordsjællands trup til Superligakamp mod Brøndby i Farum Park søndag kl. 16.00: 1.Jesper Hansen (M),  2. Jores Okore, 3. Jacob Egeris, 4. Henrik Kildentoft, 6. Enock Adu, 7. Nicolai Stokholm, 8. Patrick Mtiliga, 9. Tobias Mikkelsen, 13. Oguzhan ”O.G” Aynaoglu, 16. Rune Pedersen, 17. Søren Christensen, 18. Michael Parkhurst, 19. Mark Gundelach, 20. Kasper Lorentzen, 21. Ivan Runje, 22. Andreas Laudrup, 23. Mario Ticinovic, 30. Lasse Petry.