Tobias M: Vi skal score på vores chancer

Kategorier


Tobias Mikkelsen havde to gode målchancer mod Brøndby uden at få scoret i den kamp, og det blev dyrt. (Foto: Arnason.dk)

Tobias M: Vi skal score på vores chancer

FC Nordsjællands angriber Tobias Mikkelsen forventer en meget tæt kamp i Horsens på søndag mellem Superligaen nr. 2 og 3

– Vi skal score på vores chancer. Ellers vinder man ikke fodboldkampe. Så kort og kontant lyder meldingen fra FC Nordsjællands landsholdsangriber Tobias Mikkelsen, og han ved, hvad han snakkker om, for i udekampen mod OB gav hans flotte træffer en 1-0 sejr til FCN, mens søndagens hjemmekamp mod Brøndby blev tabt på manglende træfsikkerhed. – Jeg forventer en meget lige kamp i Horsens. Det plejer vores indbyrdes kampe at være. Vi møder ligaens mest scorende hold. De er målfarlige, og det fungerer tydeligvis også for dem uden Macena i front, siger Tobias Mikkelsen. Selv om de to hold har spillet mange jævnbyrdige kampe, er statistikken med FCN, der har vundet 8 af de 16 indbyrdes opgør, mens 5 kampe er endt uafgjort og kun 3 tabt. Med de to hold aktuelt placeret som nr. 2 og 3 i Superligaen er der denne gang ekstra fokus på opgøret, hvor FCN er handicappet af at have tre spillere i karantæne. – Alle kampe er vigtige, og det er den her selvfølgelig også, men vi tager den som enhver anden kamp i Superligaen. Vi forventer en kamp, hvor vi skal give os 100% for at få vores spil til at flyde. Og jeg er ikke bange, fordi vi skal have andre spillere ind på holdet på grund af karantænerne. Vi har folkene til det, og alle ved, hvordan vi spiller, så jeg ser ingen problemer der, fastslår Tobias Mikkelsen.  Danske Spil har hjemmeholdet Horsens som svag favorit i hjemmekampen mod FC Norsjælland søndag kl. 16. Oddsene på Den Lange ser således ud: Kamp 174 Horsens-FCN 1-X-2 til odds 2,20 – 3,40 – 3,30. Tobias Mikkelsen giver følgende spilforslag på Den Lange hos Danske Spil til tre af de øvrige kampe i denne Superligarunde: 175 Silkeborg-FCK 2 til odds 1,80
194 Brøndby-Lyngby X til odds 4,15
230 FCM-AGF 1 til odds 2,05 Se alle odds hos Danske Spil: KLIK HER