Stokholm: Det giver holdet selvtillid

Kategorier


FCN-anfører Nicolai Stokholm glæder sig over en fin forårsstart. (Foto: Boesenfoto.dk)

Stokholm: Det giver holdet selvtillid

FC Nordsjællands anfører glæder sig udover de tre vigtige point også igen over opbakningen fra de medrejsende fans

Nicolai Stokholm og resten af FCN-mandskabet havde det store smil på efter sejren i Odense. I sidste uge ærgrede de sig alle over, at det ikke lykkedes at vinde i Århus, men med sejren over OB må starten på foråret siges at være fin med fire point i to svære udekampe. – Det var ikke vores bedste kamp i dag, men vi spillede disciplineret, og selv om vort opspil ikke helt kørte, som vi gerne vil, så bevarede vi troen på det og forsvarede os godt. Til sidst blev det lidt hektisk. Vi kom efter tre point, og vi fik dem, lyder det fra en glad FCN-anfører. – Det var en svær udekamp mod et hold med stor fysisk styrke. Alligevel stod vi imod og spillede os til de chancer, vi skal bruge for at vinde. Vi holder også nullet, og det er en stor force. Som hold forsvarer vi godt, og den her sejr giver holdet selvtillid og gør os klar til de kommende opgaver. Lige nu glæder vi os over fire point i to svære udekampe. – Jeg vil også gerne igen sige tak til de mange fans, der er taget med til Odense for at støtte os. Det er virkelig noget, vi spillere lægger mærke til. Vi kan sagtens mærke deres støtte og høre sangene, og det er vi rigtig glade for, siger Nicolai Stokholm. Cheftræner Kasper Hjulmand var ligesom sin anfører glad for sejren men ikke helt tilfreds med spillet: – Jeg synes, vi spiller under niveau med for mange dumme boldtab. Vi vægter selvfølgelig at få pointsene, men vi kan gøre det bedre. – Vi arbejder altid på præstationen og har dyb respekt for vores modstandere. Vi skal spille hver kamp med glød, og hovedet indstillet på at forbedre os hele tiden, siger Kasper Hjulmand. For Tobias Mikkelsen var det forårspremiere efter en karantænedag, og han nød naturligvis matchvinderrollen: – Det er dejligt at lægge ud med tre point, når man endelig er med igen. Jeg tror, vi vinder kampen, fordi vi efterhånden kender hinanden så godt og ved, hvordan vi reagerer på banen som hold, siger Tobias Mikkelsen som forklaring på denne sæsons stabilt gode resultater.