Sommerland Sjælland Cup 2012

Kategorier


Jesper Hansen overrækker medaljer til FSN Cup 2011. (Foto: www.boesenfoto.dk)

Sommerland Sjælland Cup 2012

Her kan du læse alt praktisk information og se kampprogram for SSC 2012, der afholdes den 15.04. i forbindelse med Superligakampen mod Silkeborg IF.

FC Nordsjælland ser frem til at afholde Sommerland Sjælland Cup for første gang. FCN har valgt at lave turneringen med Sommerland Sjælland, hvilket bl.a. betyder at hver turneringsdeltager får en billet til et udvalgt arrangement i Sommerland. I år er det årgang 2003 drenge, samt 2003/04 piger som dyster på baner 2 foran Farum Park fra kl.09:30 inden Superligakampen mod Silkeborg IF. Vi glæder os meget til at tage imod alle deltagere, trænere og forældre til turneringen, der slutter af med en festlig fodboldkamp, hvor alle deltagere løber æresrunde i Farum Park. Du kan se kampprogram, generel information og spilleregler her: Se kampprogram – klik her Se Kampprogram – klik her Se spilleregler – klik her