Søren C: Fokus på processen

Kategorier


Søren Christensen har prøvet at vinde over Brøndby to gange før i Farum Park. Her er han i nærkamp med sin tidligere klubkammerat, Martin Bernburg. (Foto: Boesenfoto.dk)

Søren C: Fokus på processen

– Vores fanskare vokser støt, og en kamp mod Brøndby er altid noget specielt, siger Søren Christensen før braget i Farum Park søndag kl. 16

Søren Christensen har været i FC Nordsjællands Superligatrup siden sommeren 2006 og således spillet mod Brøndby mange gange. Men kampen på søndag kl. 16 i Farum Park bliver den første, hvor de nordsjællandske tigre går på banen mod Brøndby som favoritter hos Danske Spil. – Det bliver en meget lige kamp, og det synes jeg også, oddsene fortæller. Vi er kun svage favoritter. Det skal vi ikke tænke så meget over, men bare blive ved med at lægge på i vores spil og holde fokus på processen. Sådan skal vi fortsætte, og vi glæder os altid til at spille hjemme i Farum Park foran vores fans, siger Søren Christensen. – Vores fanskare vokser støt. Det er dejligt at mærke opbakningen. Også til udekampene i Århus og Odense, hvor der var mange. Det er en dejlig tendens, som vi skal gøre alt for at fortsætte. På søndag spiller vi forhåbentlig i flotte rammer med mange tilskuere. En kamp mod Brøndby er altid noget specielt, fordi Brøndby har traditioner og er en stor klub, som også altid har mange fans med. – Men vores indgang til kampen er den samme. Vi kigger altid på modstandernes styrker og svagheder for at finde vores bedste muligheder, og sådan vil det også være før den her kamp, siger Søren Christensen. Han må acceptere, at medierne hele tiden prøver at fastholde en dagsorden omkring FC Nordsjællands topplacering og mulighederne for medaljer, men han vil helst bare tale om udvikling: – Det bliver en prøvelse for os i foråret at holde fokus på processen, som er det vigtige for os, og så håber vi, resultaterne følger med. Vi har hidtil været gode til at holde alt det andet ude, og jeg ser os ikke som et tophold. Vi ligger i toppen lige nu, men et rigtigt tophold er man først, når man har været med i toppen gennem flere sæsoner. – Klubben er i udvikling hele tiden, og vi skal ville mere og bibeholde ærgerrigheden. Det er det, der skal skabe stabile resultater over flere sæsoner, siger Søren Christensen. Danske Spil har FC Nordsjælland som svag favorit i hjemmekampen mod Brøndby søndag kl. 16. Oddsene på Den Lange ser således ud: Kamp 177 FCN-Brøndby 1-X-2 til odds 2,20 – 3,35 – 3,30. Søren Christensen giver følgende spilforslag på Den Lange hos Danske Spil til tre af de øvrige kampe i denne Superligarunde: 85 AGF-Horsens 2 til odds 3,30
181 SønderjyskE-Silkeborg X til odds 3,25
208 FCK-FCM 1 til odds 1,47 Se alle odds hos Danske Spil: KLIK HER