Skadede angribere på græs igen

Kategorier


Fysioterapeut Hans Ørting giver Joe Sise gode råd.

Skadede angribere på græs igen

Både Mikkel Beckmann og Joe Sise mærkede i dag græs under fødderne med løb og lidt teknisk træning

FC Nordsjælland har været hårdt ramt af skader hos de offensive spillere i dette forår, men det er lysnet lidt på det seneste, hvor Rawez Lawan er blevet spilleklar med en beskyttelsesskinne på den brækkede hånd, og Andreas Granskov også er ved at være klar til at blive prøvet i en reserveholdskamp. Og i dag kom så endnu to angribere ud og fik græs under fødderne, nemlig Mikkel Beckmann og nyindkøbte Joe Sise, der begge havde let løbetræning på programmet sammen med lidt teknisk træning. Fysioterapeut Hans Ørting melder dog, at der fortsat skal være stor tålmodighed omkring de to: – Joe Sise havde ved sin ankomst lige gennemgået en mindre operation, men desværre tilstødte der en følgeskade i akillessenen, som har holdt ham ude. Han kan nu endelig starte med lidt banetræning, men kun løb, lidt teknisk træning og pasningsøvelser. Jeg forventer først, at han kan deltage fuldt ud i træningen om to tre uger, siger Hans Ørting. Mikkel Beckmann døjer med betændelse i hulfodssenen, og den drilske skade er mere uforudsigelig: – Det går rigtig godt for Beckmann lige nu, men det er alt for tidligt at sige noget nærmere. Kunsten lige nu er ikke at gå for hurtigt frem med belastning. Han kan løbetræne og deltage i noget teknisk træning, men vi er på et tidligt stadie, og der vil gå tid endnu, inden han kan være fuldt med. Man skal have respekt for sådan en skade, så den ikke bryder op igen, siger Hans Ørting. Så selv om tålmodighed kan være svær at håndtere for skadede spillere, når sæsonen er i fuld gang, må de bevare den et stykke tid endnu ifølge FC Nordsjællands fysioterapeut.