Reserverne spiller i Fredericia

Kategorier


Efter en lang skadespause kan Andreas Granskov få kamptræning i dag i Fredericia.

Reserverne spiller i Fredericia

Andreas Granskov får comeback i Reserveholdsturneringen, hvor FCN i dag kl. 14 spiller mod Fredericias 1. divisionshold

FC Nordsjælland spiller i dag kl. 14 for femte gang i træk på udebane i Reserveholdsturneringen. Denne gang hos 1. divisionsklubben Fredericia, der sikkert stiller noget nær stærkeste hold, da Fredericia ikke spillede træningskamp i weekenden og har forårspremiere i den kommende weekend. FCN kan således se frem til et gensyn med Daniel Jensen i Fredericias forsvar, og FCN giver selv comeback til Andreas Granskov efter lang tids skadespause. Truppen til kampen ser således ud: Jannich Storch, Oliver Weber, Jores Okore, Jacob Egeris, Seejou King, Søren Henriksen, Rawez Lawan, Oguzhan “O.G.” Aynaoglu, Mads Thomsen, Mark Gundelach, Andreas Laudrup, Andreas Granskov, Nichlas Rohde, Filip Pivkovski og Mads Windekilde fra U/19.