Reserveholdskamp i Århus

Kategorier


Rawez Lawan kan få kamptræning med en beskyttelsesskinne på den brækkede hånd. (Foto: Boesenfoto.dk)

Reserveholdskamp i Århus

FC Nordsjællands spiller ude mod AGF i Reserveholdsturneringen i dag kl. 14

For fjerde gang i træk spiller FC Nordsjælland i dag på udebane i Reserveholdsturneringen, og turen går denne gang til Århus til kamp mod AGF kl. 14.00. FC Norsjælland har tre spillere i karantæne til næste Superligakamp i Horsens på søndag, så det gælder virkelig om at holde reserverne skarpe med kamptræning. Til kampen i Århus stiller FCN også for første gang i foråret med Rawez Lawan, der brækkede hånden kort før træningslejren på La Manga. Bruddet er nu helet så meget, at Rawez Lawan kan spille kamp med en specielt fremstillet beskyttelsesskinne. FC Nordsjællands trup til dagens kamp mod AGF: Jannich Storch
Rune Pedersen
Søren Henriksen
Jacob Egeris
Ivan Runje
Seejou King
Oguzhan Aynaoglu
Mads Thomsen
Filip Pivkovski
Andreas Laudrup
Nichlas Rohde
Rawez Lawan
Rasmus Jensen U/19
Anders Junge U/19
Lasse Madsen U/17