Remis mod Silkeborg

Kategorier


Mark Gundelach udlignede til 2-2 i dagens reserveholdskamp mod Silkerborg (Foto:www.boesenfoto.dk)

Remis mod Silkeborg

FC Nordsjælland spillede tirsdag eftermiddag reserveholdskamp mod Silkeborg. Scoringer af Jacob Egeris og Mark Gundelach sikrede FCN uafgjort.

FCN stillede med et ungt hold, blandet med rutinerede kræfter som Rune Pedersen og Henrik Kildentoft, til dagens reserveholdskamp i Silkeborg. FCN var spilstyrende i 1.halvleg og kom også planmæssigt foran ved Jacob Egeris efter assist af Mads Thomsen. Kort før pausefløjtet fik hjemmeholdet så udlignet føringen ved Kaimar Saag.

Efter pausen havde Silkeborg initiativet i de første 25 minutter og det lykkedes for hjemmeholdet at bruge deres gode periode på at score til 2-1. FCN svarede dog igen, da Mark Gundelach trak ind i banen og sendte et skud mod mål som blev rettet af til 2-2. I slutminutterne havde Henrik Kildentoft så kampens største chance, men Silkeborgs målmand reddede forsøget, og dermed sluttede årets anden reserveholdskamp med pointdeling.

FCNs assistenttræner John Bredal var godt tilfreds med kampens niveau:

-Det var en rigtig god kamp mod et stærkt Silkeborg hold. Vi spiller en flot 1.halvleg, hvor vi spiller os fint ud af deres pres, og har overtaget. Efter pausen glider spillet ikke på samme måde, men vi kommer godt igen og får fortjent udlignet til 2-2, sagde John Bredal.

Matchfakta:

Silkeborg IF – FCN 2-2 (1-1)

FCN startopstilling (4-3-3):

Rune Pedersen (M), Seejou King, Jacob Egeris, Søren Henriksen, Henrik Kildentoft (A) – Lasse Petry, Mark Gundelach, Oguzhan ”O.G.” Aynaoglu – Filip Pivkovski, Nichlas Rohde og Mads Thomsen.

Mål:

26. Jacob Egeris
44. Silkeborg
48. Silkeborg
72. Mark Gundelach Udskiftninger:

72. Rasmus Jensen ind for Mads Thomsen
80. Nicholas Marfelt ind for Filip Pivkovski
86. Jacob Hilstrøm ind for Oguzhan ”O.G.” Aynaoglu