Registrer ungdomskort inden BIF kampen

Kategorier


Hvis du spiller i en af FC Nordsjællands samarbejdsklubber gælder dit kort til kampen mod Brøndby IF. (Foto:FCN)

Registrer ungdomskort inden BIF kampen

Alle ungdomsmedlemmer i FCNs 61 samarbejdsklubber har fri adgang til BIF kampen med et registreret ungdomskort.

FC Nordsjælland har valgt at åbne for ungdomskortet til årets første hjemmekamp mod Brøndby. Det betyder at alle ungdomsmedlemmer i en af FCNs 61 samarbejdsklubber har mulighed for at komme gratis til kampen mod Brøndby søndag den 18.03 kl.16:00. Det er vigtigt at du får registeret kortet inden kampen, da det ikke vil være muligt på dagen. Klik her for at registrere kortet.

OBS: Ungdomskort der ikke er registreret giver ikke adgang til kampen.

Hvis du/I af den eller anden grund ikke har modtaget ungdomskortet bedes du kontakt din lokale klubs kontaktperson. Er du i tvivl om hvem der er kontaktperson i din klub skriv da en mail til: dan@fcn.dk Til forældre der ønsker at købe billet til kampen – klik her. Se hvilke klubber som FCN samarbejder med – klik her. Vi glæder os til se jer alle i Farum Park