Okore: God start giver rygrad

Kategorier


Nu er det endelig alvor for Jores Okore og resten af de nordsjællandske tigre, og de glæder sig til at komme igang med at spille om point.

Okore: God start giver rygrad

FC Nordsjælland tæller ned til forårspremieren i Århus i morgen kl. 17, og alle ved, hvor meget det betyder at komme godt igang

Man mærker altid den sitrende spænding før en ny start, og selv om Superligaen er mere end midtvejs gennem sæsonen, er forårspremieren i morgen ude mod AGF noget ganske særligt for alle FCN-spillerne. Efter tre måneders kamppause, glæder de sig til at komme igang igen og spille om point. – Det er så vigtigt at få nogle point og mærke glæden ved at vinde igen. En god start vil give rygrad til hele foråret, siger Jores Okore, der ligesom flere af de øvrige FCN-spillere har haft en optakt med stor rejseaktivitet. Først var han med LIgalandsholdet i Bangkok, derefter med FCN U/20 i Italien til Viareggio Cup og siden fulgte træningslejren på La Manga i Spanien. Han skulle i denne uge også have været med Danmarks U/21 landshold til Tyrkiet men blev rykket op i A-landsholdstruppen til kamp i Parken. Nu kan alle FC Nordsjællands landsholdsspillere så endelig koncentrere sig helt om Superligaens 15 afgørende runder, og Jores Okore glæder sig: – Foråret bliver en udfordring, som vi ser frem til, og vi starter med en meget svær opgave. AGF står godt som hold, og det bliver ikke let at bryde gennem deres forsvar. Det gælder virkelig om at komme foran, for jeg tror, det første mål bliver meget afgørende i den kamp. – Men vi er godt forberedt. Det har været en lang opstart, og nu skal vi vise, hvad vi har arbejdet med. Vi spiller det samme koncept, men vi har også arbejdet på at tilføre nye ting, som skal prøves af lidt af gangen i de kommende kampe, siger Jores Okore.  Hos Danske Spil har kampen i Århus mod AGF lørdag kl. 17 ingen favorit. De to hold tillægges lige stor vinderchance. Oddsene på Den Lange ser således ud: Kamp 91 AGF-FCN 1-X-2 til odds 2,65 – 3,30 – 2,65. Jores Okore giver følgende spilforslag på Den Lange hos Danske Spil til tre af de øvrige kampe i denne Superligarunde: 160 FCM-Lyngby 1 til odds 1,47
211 AaB-FCK 2 til odds 1,80
243 OB-Silkeborg X til odds 3,55 Se alle odds hos Danske Spil: KLIK HER