Nederlag i ARCO Cup

Kategorier


FCNs U/17 hold er ude af ARCO Cup efter nederlag i sidste gruppekamp mod Chievo Verona. (Foto:FCN)

Nederlag i ARCO Cup

 

FC Nordsjælland førte kort før tid mod Chievo, men endte med at tabe 3-2 til Verona klubben.

FC Nordsjælland spillede i weekenden to gruppekampe ved ARCO Cup i Italien. Efter nederlag til Juventus og Chievo Verona må U/17 holdet rejse hjem uden point, men til gengæld har de unge FCN spillere fået masser af værdifuld erfaring i en kompetitiv turnering, der har stor prestige i Italien.

I lørdagens kamp mod Juventus tabte FCN med 3-0 til et stærkt Juventus hold, der straffede to opspilsfejl fra de unge tigere. FCN spillerne havde svært ved at skabe chancer på en vanskelig bane og Juventus sejren var således fortjent. I søndagens kamp mod Serie A klubben Chievo Verona var FCN til gengæld uheldige. U/17 spillerne viste flot spil i kampen, der var afgørende for om norditalienerne kunne sikre sig videre deltagelse i turneringen. Chievo kom foran 1-0, men en scoring af Rasmus Arildsen på hovedstød bragte FCN tilbage i kampen inden Emiliano Marcondes scorede på et straffespark til 2-1. Fire minutter før tid udlignede Chievo så på et tvivlsomt straffespark, for så til sidst at score i overtiden til resultatet 3-2.

Dermed må FCN rejse hjem fra Italien uden point, men med masser af brugbar erfaring:

-Spillerne skal have stor ros for den sidste kamp, hvor vi viser at vi godt kan være med. Det er vigtigt at vi blive bedre til at holde fast i bolden og spille vores spil. Den del skal vi udvikle, ligesom tempo og beslutsomhed er vigtigt på det her niveau. De fejl vi laver bliver straffet og det skal spillerne tage med, hvis vi skal skabe bedre resultater i internationale turneringer fremover, siger Cheftræner Sune Jensen.