Mtiliga: Hver kamp er en finale

Kategorier


Patrick Mtiliga højt til vejrs i luftduel mod Simon Macienok i sidste hjemmekamp mod Brøndby. (Foto: Arnason.dk)

Mtiliga: Hver kamp er en finale

– Vi undervurderer på ingen måde HB Køge, og vi skal være skarpe på søndag, siger Patrick Mtiliga.

Farum Park var i efteråret nærmest som en fæstning for FC Nordsjælland, men desværre blev der skudt lidt hul i murværket i forårets første hjemmekamp, der desuden resulterede i tre karantæner til opgøret i Horsens. To af de karantæneramte, anfører Nicolai Stokholm og venstrre back Patrick Mtiliga, kan vende retur til holdet på søndag kl. 16.00, når HB Køge gæster Farum Park. Og selv om HB Køge fortsat ligger sidst i Superligatabellen, kommer gæsterne med masser af selvtillid efter syv point i de seneste tre kampe. Det har skabt stor respekt, konstaterer Patrick Mtiliga: – Vi undervuderer på ingen måde HB Køge. De har et godt mandskab og vil gerne spille fodbold med et par hurtige folk i front. Vi ved godt, at vi kan vinde over alle men også tabe til alle, hvis vi ikke yder maksimalt. – Så vi har respekt for HB Køge uden at være bange. For os gælder det om at holde fast i vores egen gode stime og vise skarphed fra start, så de ikke får en følelse af, at der er noget at hente i Farum Park. Vi har startet foråret med nogle gode udesejre men vi skylder både os selv og publikum at vinde hjemme, siger Patrick Mtiliga. Alle hold har nu mødt hinanden to gange i Superligaen i denne sæson, og 23. spillerunde er således starten på sidste omgang alle mod alle: – Det bliver et spændende forår, men vi ser ikke de sidste 11 kampe som et samlet forløb. Hver kamp er en finale for os nu, og vi fokuserer kun på én kamp af gangen, fastslår Patrick Mtiliga. Trods HB Køges friske sejr på 4-2 i Odense har Danske Spil FC Norsjælland som klar favorit søndag kl. 16 i Farum Park. Oddsene på Den Lange ser således ud: Kamp 193 FCN-HB Køge 1-X-2 til odds 1,55 – 4,15 – 5,95. Patrick Mtiliga prøver med tre frække krydser i sit spilforslag på Den Lange hos Danske Spil til tre af de øvrige kampe i denne Superligarunde: 197 Lyngby-FCK X til odds 4,15
209 Brøndby-OB X til odds 3,55
235 AGF-SønderjyskE X til odds 3,70 Se alle odds hos Danske Spil: KLIK HER