Lorentzen: Vi tror på sejr

Kategorier


Kasper Lorentzen ser frem til kampen i Odense, hvor han håber at bidrage med endnu en scoring i FCN trøjen. (Foto:FCN)

Lorentzen: Vi tror på sejr

FC Nordsjællands målscorer i kampen mod AGF anderkender at OB er en svær modstander, men tror alligevel på sejr til FCN i Odense.

Kasper Lorentzen kronede en flot debut med et mål i sidste spillerundes udekamp mod AGF. Det har givet Lorentzen tro på tingene og manden, der spillede en lidt uvant rolle som forreste angriber i Århus ser nu frem til opgaven mod OB på TRE-FOR Park:

-Det bliver en svær opgave, men vi har meget positivt at tage med os fra den første kamp i Århus. Vi skal være fuldt koncentrerede og spille op til vores bedste, men så har vi også muligheden for at lave et godt resultat og hente tre point, siger Lorentzen.

Kasper Lorentzen ser lørdagens modstander som et stærkt hjemmebanehold. Nøjagtig som det var gældende sidste uge mod AGF:

-De to kampe kan godt minde lidt om hinanden. Både AGF og OB er hold som er stærke på hjemmebane. Derfor bliver det også vigtigt, at vi fra start tager dirigentstokken og sætter os på kampen. Begge hold vil forsøge at spille på deres forcer, og det handler for os om at spille det spil, vi er gode til. Omvendt skal vi passe på ved standardsituationer, hvor deres fysiske styrke kommer til sin ret, siger Kasper Lorentzen.

I kampen mod AGF fik Kasper Lorentzen en afgørende rolle som målscorer. Det har givet endnu mere selvtillid og tro på at han kan hjælpe holdet i målscorens rolle:

-Det giver selvfølgelig et boost og noget selvtillid at score. Det er vigtigt, for på den måde kan jeg bidrage til holdet.  Forhåbentligt bliver det også til en scoring mod OB, siger Kasper Lorentzen.

Hos Danske Spil er OB favoritter i hjemmekampen mod FCN. Oddsene på Den Lange ser således ud:

Kamp 91: OB-FCN 1-X-2 til odds 2,20 – 3,35 – 3,35

Kasper Lorentzen giver følgende spilforslag på Den Lange hos Danske Spil til tre af de øvrige kampe i denne Superligarunde:

Kamp 147: AaB  – Lyngby X til odds 3,95
Kamp 201: Brøndby – AGF X til odds 3,50
Kamp 235: FCM – AC Horsens X til odds 3,40