Lorentzen glæder sig til første hjemmekamp

Kategorier


Kasper Lorentzen har allerede vist trøje nr. 20 fint frem i to udekampe, men på søndag gælder det første optræden i Farum Park.

Lorentzen glæder sig til første hjemmekamp

– Det bliver spændende at spille foran vores egne fans i Farum Park, siger Kasper Lorentzen

FC Nordsjælland er kommet godt fra start i foråret med fire point i de to føste svære udekampe, og på søndag kl. 16 gælder det så forårspremieren i Farum Park mod Brøndby. Der er linet op til et brag af en kamp med en kulisse, der kan få alt det bedste frem i spillerne. Kasper Lorentzen er ny mand i tigerttruppen, hentet i Randers i januar, og han glæder sig ekstra til den kamp. Det bliver hans første optræden i Farum Park som FCN-spiller, og Brøndby var jo i flere år Kasper Lorentzens klub før skiftet til Randers: – Jeg har jo prøvet at spille i Farum Park før, men det bliver noget helt andet, at den nu er min hjemmebane. Jeg glæder mig til at spille foran vores egne fans, og jeg håber, vi kan levere en god kamp. Efter to fine kampe på udebane skal vi også bevise det på hjemmebane, siger Kasper Lorentzen. Han kom allerede på måltavlen for FCN efter godt et kvarters spil i forårspremieren i Århus mod AGF, og i sidste weekend var han med igen fra start, da tigrene fik forårets første sejr i Odense over OB. FCN har fået en rigtig god start på foråret, og det styrker optimismen før første optræden på hjemmebanen, hvor tigrene var imponerende stærke i efteråret. De 10 hjemmekampe i Superligaen gav 7 sejre, to uafgjorte og kun 1 tabt kamp, så Farum Park fremstår nærmest som en fæstning. – Det er da et godt rygstød med sådan en hjemmebane, og det kan vel også skræmme vores modstandere lidt, så det kan give os en lille fordel på den måde. Det gælder om at præstere en god kamp og holde fast i den gode hjemmestatistik fra start, så vi kan bruge den resten af foråret, siger Kasper Lorentzen. Han og resten af holdet har virkelig statistikken med sig, når de løber ind i Farum Park, for FC Nordsjælland har en helt unik målscore på hjemmebane. Den lyder på 15-3 i de ti hjemmekampe, og FCN er med 14 scoringer imod sig ialt i sæsonens første 20 kampe også samlet set den klub i Superligaen med det stærkeste forsvar.