Jesper H: Vi skal bevare fæstningen

Kategorier


Farum Park var som en fæstning for FCN i 2011, og sådan skal det gerne fortsætte i 2012. (Foto: Boesenfoto.dk)

Jesper H: Vi skal bevare fæstningen

– Vi er meget opsatte på at præstere en sejr foran egne fans på søndag, siger FC Nordsjællands målmand

Søndag kl. 16 er der forårspremiere i Farum Park, og efter fire point i to svære udekampe glæder FC Nordsjællands spillere sig til årets første kamp foran eget publikum. I hele efterårssæsonen var Farum Park som en fæstning for holdet, og målmand Jesper Hansen satser på, at det kan fortsætte sådan: – Vi skal bevare Farum Park som vores fæstning, og første stik skal vi tage på søndag. Der er noget at leve op til, og der bliver pres på i en fantastisk ramme. En kamp mod Brøndby trækker mange tilskuere og gør det hele ekstra sjovt. – Vi slog Brøndby på hjemmebane i efteråret med 2-0, og det kan vi gøre igen. Vi gjorde mange ting rigtigt i den kamp, og det tror jeg på, at vi kan gentage, siger Jesper Hansen, der glæder sig over pointhøsten i de to første kampe på udebane. – Jeg synes, vi er kommet rigtig godt fra start, tæt på fantastisk, hvis vi også havde vundet i Århus. Selv om vi har taget fat i samme system i træningsopstarten, er jeg måske lidt overrasket over, at vi allerede så tidligt på foråret har kunnet få pasningsspillet til at fungere så godt, men det kan blive bedre endnu. Og vi er meget opsatte på at præstere en sejr foran egne fans, siger Jesper Hansen. Forhåbentlig får FCN stor publikumsopbakning, så det kan blive en festlig forestilling i Farum Park på søndag kl. 16, når der fløjtes op til kamp.