Jesper H: Vi må slå hurtigt tilbage

Kategorier


Målmand Jesper Hansen glæder sig til kampen på søndag i Horsens. (Foto: arnason.dk)

Jesper H: Vi må slå hurtigt tilbage

– Vi venter kun på, at det bliver søndag igen, så vi kan revanchere os, siger FCN-keeper Jesper Hansen

Indtil i søndags havde ingen modstandere i denne sæson scoret to gange mod Jesper Hansen i Farum Park. Men det lykkedes for Brøndby, og de to situationer og nederlaget irriterer fortsat FCN-keeperen, selv om han var chanceløs ved begge scoringer. – I begge situationer var vi ikke tæt nok på vores modstandere, og så scorede de desværre to mål. Jeg nåede lige at få hånd på det sidste hovedstød, men ikke nok til at hindre scoringen, men vi må også indrømme, at det var to gode mål. – Efter sådan en kamp kan man næsten ikke vente til det bliver søndag igen, så man får chancen for revanche. Vi har en meget vigtig udekamp mod Horsens, og den er ekstra vigtig efter weekendens resultater. Vi må slå hurtigt tilbage og lægge afstand til Horsens igen, siger Jesper Hansen. Udover nederlaget blev det også en dyr kamp for FC Nordsjælland med henblik på søndagens kamp i Horsens. FCN må nemlig undvære både anfører Nicolai Stokholm samt de to forsvarsprofiler Jores Okore og Patrick Mtiliga, der alle skal afsone en spilledags karantæne. – Ja, vi kommer til at rokere lidt rundt, men vi har en bred trup. De, der bliver valgt i stedet, vil være ekstra sultne, og vi er stærke nok som hold, selv om vi er tvunget til at ændre en del. Vi kan sagtens holde fast i vores mønster, for alle kender spillestilen. – Nogle af de, der ikke har spillet så meget, og nye folk får chancen. Jeg ser det bare som en udfordring, og vi har stadig et stærkt hold, der kan tage fat i kampen, som vi plejer, siger Jesper Hansen. Inden søndagens kamp kl. 16 ligger FCN på andenpladsen med 39 point, mens Horsens på tredjepladsen har 35 point. Der står således virkelig meget på spil i det interne opgør.