Hjulmand: Vi skal helt op at ringe for at slå HB Køge

Kategorier


Kroaten Mario Ticinovic har været med i alle FC Nordsjællands fire forårskampe og vist stor angrebsiver. (Foto: Arnason.dk)

Hjulmand: Vi skal helt op at ringe for at slå HB Køge

FC Nordsjællands Cheftræner evaluerer forårets første fase, og nu skal der sættes mål for den næste periode på fire kampe

FC Nordsjælland har hele sæsonen igennem delt turneringen op i perioder, hvor der sættes et pointmål og en række delmål, som der skal fokuseres på. De fire kampe i marts var således forårets første samlede periode, som Cheftræner Kasper Hjulmand nu sammen med de øvrige trænere og hele truppen kan evaluere på. Og i denne uge sættes der også nye mål for næste periode på fire kampe. Pointmæssigt nåede FC Nordsjælland præcist målet med syv point i forårets første fire kampe, men nogle af delmålene blev ikke helt indfriet. Cheftræner Kasper Hjulmand vurderer de enkelte kampe således: – Vi startede på et meget højt niveau i Århus mod AGF, og vi skulle nok have udnyttet det bedre, men i den sidste ende var vi også tilfredse det ene point. Udekampen mod OB var meget lige, og vi måtte kæmpe hårdt for at vinde. En sejr, vi var meget glade for. – Så kom hjemmekampen mod Brøndby, og vi er meget forbandede over, at vi tabte den. Vi havde en målsætning om at holde fast i den stærke hjemmebanestatistik, så det nederlag irriterer os og gjorde kampen mod Horsens til en prøve i noget af det, vi arbejder meget med, nemlig at slå hurtigt tilbage. – Et rigtifgt vinderhold er i stand til at slå hurtigt tilbage efter en deroute, og det var vigtigt for os at kunne tage til Horsens og lave en god præstation. Det var en kamp, hvor vi blev testet på både bredde og rutine, og vi klarede udfordringen, siger Kasper Hjulmand. Han er således overordnet tilfreds med forårets start men også fokuseret på mulighederne for forbedring i den næste periode: – Vi har valgt, at den næste periode gælder de fire kampe frem til og med hjemmekampen mod Silkeborg 15. april. Vi har nu haft fire kampe til at komme igang, og vi har fundet tilbage til mange af de gode ting fra efteråret, men der skal lægges på i spillet i de næste fire kampe. – Nu sætter vi os sammen i morgen og fastlægger vores interne mål, både procesmål og resultatmål for perioden. Vi kan ikke planlægge resultaterne, men vi kan arbejde med processen og håbe, at det rækker til at vinde kampene, siger Kasper Hjulmand. Første udfordring bliver søndagens kamp mod HB Køge kl. 16 i Farum Park: – Jeg har stor respekt for HB Køge. Vi skal op mod et stærkt hold. et af de mest formstærke i foråret. De har store offensive kvaliteter og mange gode spillere. Og klubben holder fast i en udvikling på en god måde, synes jeg. – Det bliver en rigtig svær kamp. Vi skal kigge på os selv og vores eget spil, og jeg er sikker på, at vi skal helt op at ringe for at vinde på søndag, siger Kasper Hjulmand.