Flemming Pedersen cheftræner i dagens kamp

Kategorier


1. Team Coach Flemming Pedersen står i spidsen for FC Nordsjællands hold i dag, da Kasper Hjulmand er blevet syg.

Flemming P. cheftræner i dagens kamp

På grund af sygdom må Kasper Hjulmand melde fra til FC Nordsjællands kamp i Horsens i dag kl. 16

Når FC Nordsjællands spillere i dag kl. 16 løber på banen i Horsens til den meget vigtige Superligakamp, bliver det uden Cheftræner Kasper Hjulmand på bænken, da han på grund af sygdom har været nødsaget til at melde fra. I stedet styres tropperne af 1. Team Coach Flemming Pedersen, der altså bliver cheftræner for en dag. Flemming Pedersen er også altid med omkring holdet både ved kamp og træning sammen med de øvrige trænere omkring holdet, så trods Kasper Hjulmands sygdom er der styr på tingene. Cheftræner Kasper Hjulmand forventer at være tilbage på træningsbanen igen i næste uge.