FCN U/17 og U/19 klar til sæsonstart

Kategorier


Anders Junge og FCN U/19 tager lørdag imod FCK i Farum. (Foto:Jens Kristian Lørup)

FCN U/17 og U/19 klar til sæsonstart

FC Nordsjællands U/17 og U/19 hold skal i weekenden i aktion for første gang efter vinterpausen. Begge hold møder FCK hjemme.

FC Nordsjælland U/17 og U/19 hold kan se frem til skarp konkurrence når de lørdag tager imod FC København i Farum. Begge hold glæder sig til udfordringen og satser på en god sæsonstart på hjemmebane.

FCN U/19:

FC Nordsjællands U/19 hold skal op mod U/19 ligaens øjeblikkelig tophold i forårets første kamp, FCK. I vinterpausen har flere af U/19 spillerne deltaget i den prestigefyldte ungdomsturnering Viareggio Cup i Italien, og nu gælder det så ligaen, hvor mandskabet skal arbejde sig frem i tabellen:

-Vi møder et stærkt FCK hold, som ligger nr. 1 i ligaen. De er meget velorganiseret og professionelle i deres tilgang, så vi skal være fokuseret og arbejde for kollektivet, hvis vi skal have point i den kamp, siger Cheftræner Peter Feher.

FCN U/19, der sidste år vandt bronze har pointmæssigt haft en svær sæson, og derfor ser Peter Feher også frem til at flere spillere nu kommer tilbage og øger konkurrencen:

-Vi har mange spillere, der er på vej tilbage fra skader, eller som er klar igen. Det er vigtigt for konkurrencen på holdet at alle mand er med, så vi får mere konkurrence om pladserne, siger Peter Feher.

U/19 spiller på kunsten ved Farum Park – lørdag den 10.03. kl. 13:00

FCN U/17:

FC Nordsjællands U/17 er placeret på 5.pladsen i ligaen, og kan se frem mod et spændende forår, der starter hjemme mod FCK . For U/17 truppen har optakten været præget af at flere spillere har været med landshold inden holdet var samlet til ARGO Cup i Italien. Her fik de unge tigre lærerig erfaring efter kampe mod Serie A klubber som Juventus, Lazio og Chievo Verona:

-Vi fik meget ud af deltagelsen i ARGO Cup, hvor der virkelig var intensitet i kampene, som blev spillet i et meget højt tempo. I to af de tre kampe var vi godt med, så vi glæder os til at komme i gang igen.  Sidste vi mødte FCK tabte vi 3-1, så vi har revanche til gode, siger Cheftræner Sune Jensen.
U/17 spiller på kunsten ved Farum Park – lørdag den 10.03. kl. 15:15