FCN tabte til Fredericia

Kategorier


Andreas Granskov var tilbage efter en skadespause og spillede 2.halvleg for FCN. (Foto:www.boesenfoto.dk)

FCN tabte til Fredericia

FC Nordsjælland tabte mandagens reserveholdskamp til Fredericia med 2-0 efter et chancefattigt opgør.

FCN tabte eftermiddagens reserveholdskamp mod et stærkt Fredericia hold. FCN havde til dagens kamp Jores Okore med, ligesom Rawez Lawan og Andreas Granskov fik kamptræning efter skadespauser. Hjemmeholdet fra Fredericia kom fortjent foran med 1-0 i en 1.halvleg, hvor FCN ikke skabte de store muligheder. For mange tekniske fejl gjorde at samspillet ikke rigtig kom til at fungere og det lukrerede hjemmeholdet på, da de bragte sig foran efter en halv times spil.

I 2.halvleg fik Andreas Granskov en stor chance efter et flot dybdeløb. Angriberen kom fri af sin opdækker, men fik ikke scoret i situationen. Det gjorde Fredericia til gengæld efter 1 times spil og dermed endte opgøret med en hjemmesejr til Fredericia på 2-0.

FCNs assistenttræner, John Bredal, havde følgende syn på kampen:

-Det er en fortjent sejr til Fredericia. Vi laver for mange uprovokerede fejl, der gør at vores spil aldrig kom til at hænge sammen. Det bliver en smule bedre efter pausen, men det var ikke en helt godkendt præstation i dag. Omvendt fik spillerne en masse god kamptræning, mod et stærkt Fredericia mandskab, så på den måde var kampen positiv for os.

Matchfakta:

Fredericia – FCN 2-0 (1-0) FCN startopstilling (4-3-3): Jannich Stoch (M), Seejou King, Jacob Egeris, Jores Okore, Mark Gundelach – Oguzhan Aynaoglu ”O.G”, Mads Windekilde, Mads Thomsen – Rawez Lawan, Andreas Laudrup og Nichlas Rohde.

Udskiftninger:

45. Oliver Weber ind for Jannich Storch
45. Søren Henriksen ind for Jacob Egeris
60. Andreas Granskov ind for Nichlas Rohde
60. Filip Pivkovski ind for Mads Thomsen