FCN satte føring over styr

Kategorier


Rawez Lawan var tilbage for FCN i mandagens reserveholdskamp mod AGF. (Foto: FCN)

FCN satte føring over styr

FC Nordsjælland førte med 2-0 ved pausen i reserveholdskampen mod AGF, men endte med at tabe opgøret med 4-2.

FCN havde Rawez Lawan med i startopstillingen efter en længere skadespause til dagens reserveholdskamp i Århus. Angriberen, der har fået en speciel fremstillet beskyttelsesskinne, tegnede sig for kampens første scoring, da FCN efter en god periode kom foran med 1-0 fem minutter før pausen. Seejou King blev sendt af sted på fløjen og venstrebackens indlæg ramte Lawan, der gled ind i bolden og sendte den i mål til FCN føring. Kort efter var Nichlas Rohde så på spil for FCN. Angriberen, der på daværende tidspunkt havde haft et par store 100% chancer fik vristet sig fri og scoret til 2-0, kort efter føringsmålet. Den flotte præstation i slutningen af 1.halvleg blev dog ikke fulgt op efter pausen. FCN lukkede således AGF tilbage i kampen i begyndelsen af 2.halvleg, hvor AGF fik et overtag og på to mål af georgieren, Davit Skhirtladze, fik udlignet. Dermed blev der vendt op og ned på kampens forløb, hvor AGF efter pausen forblev dominerende. Med et kvarter tilbage af kampen fik AGF således scoret til 3-2, inden kampen blev afgjort på et straffespark til resultatet 4-2. FCNs assistenttræner, John Bredal, kunne bagefter se tilbage på såvel positive som negative perioder i kampen: -Vi spiller en god 1.halvleg, hvor vi i det sidste kvarter før pausen får skabt rigtig mange chancer, og faktisk har muligheden for at score mere end to mål. Efter pausen skal vi omvendt være glade for at Rune Pedersen står en god kamp, for vi var ikke parate det første kvarter. Overordnet set er det selvfølgelig ikke tilfredsstillende at vi taber en kamp, hvor vi er foran med 2-0. Det er ikke godt nok. Det er dog glædeligt at spillerne får god kamptræning, og at Rawez Lawan er tilbage.

Matchfakta:

AGF – FCN 4-2 (0-2)

Mål:

40: Rawez Lawan
45: Nichlas Rohde
53: AGF
56: AGF
74: AGF
75: AGF

FCN startopstilling (4-3-3):

Rune Pedersen (M), Søren Henriksen, Jacob Egeris, Ivan Runje, Seejou King – Oguzhan Aynaoglu, Rasmus Jensen, Mads Thomsen – Rawez Lawan, Nichlas Rohde og Andreas Laudrup.

Udskiftninger:

65. Filip Pivkovski ind for Mads Thomsen
70. Anders Junge ind for Rawez Lawan
86. Lasse Madsen ind for Anders Junge