Bjelland: Hatten af for de unge

Kategorier


Tobias Mikkelsen fik ikke scoret på sine chancer mod Brøndby, men heldigvis lykkedes det i dagens udekamp mod Horsens. (Foto: Arnason.dk)

Bjelland: Hatten af for de unge

Anfører Andreas Bjelland er imponeret over den måde, de nye på holdet gik ind og udfyldte deres roller på

I fravær af karantæneramte Nicolai Stokholm var Andreas Bjelland forfremmet til anfører, og han havde kun lovord til overs for hele holdets præstation i Horsens og især de nye unge spillere, der debuterede i den kamp, Ivan Runje i centerforsvaret ved siden af Bjelland, og Lasse Petry centralt på midtbanen. – Jeg må tage hatten af for de unge og den måde, de spiller på. Stort cadeau til dem, for de udfylder deres roller rigtig godt. I det hele taget fungerede holdet fint, og vi var gode til at holde dem på afstand af vores mål. – Vi styrede kampen med bolden for vores fødder, sådan som vi gerne vil. Og vi viser, at vi ikke tvivler et øjeblik på konceptet. Det er virkelig høj klasse, det vi viser i dag, siger Andreas Bjelland. Inden foråret gjorde FCN det op i moduler og satte målsætning for de enkelte perioder. Marts måned med tre svære udekampe var der en samlet målsætning for, og med syv point i de fire kampe blev den lige akkurat nået: – Vi ville så gerne slå hurtigt tilbage efter nederlaget til Brøndby, og det lykkedes heldigvis. Og med sejren og de ialt syv point indtil nu i foråret, nåede vi lige akkurat målsætningen rent pointmæssigt. Der var så et par delmål, der glippede. Men vi fik de de point, vi satsede på i en svær første måned. Og det var klasse rent mentalt, at vi vinder så overbevisende i dag, lyder det fra Andreas Bjelland. For Lasse Petry var det den første Superligakamp efter et par pokalkampe tidligere: – Der var selvfølgelig lidt nerner på i de første ti minutter, men de forsvandt, da vores spil løsnede sig op, og vi faldt plads at spille på. Det lykkedes os at spille os ud af deres første pres, og så spillede vi dem jo nærmest ud af brædtet i resten af halvlegen. – Jeg er utrolig glad for sejren i min første Superligakamp og synes også selv, det gik godt. Det ville have været helt fantastisk, hvis jeg også havde scoret på min chance. Men jeg blev lidt overrasket over at få bolden med mig og være så fri. Det gør ikke noget nu. De tre point er det vigtige, siger Lasse Petry. Tobias Mikkelsen beholdt det kølige overblik, da han slap fri midt i 2. halvleg og scorede for anden gang her i foråret: – Det betyder utrolig meget for os at vinde den her kamp. De unge drenge gør det rigtig godt, og vi får hele tiden flyttet bolden rundt, så vi stort set holder Horsens fra målchancer, siger en velfornøjet Tobias Mikkelsen, der før kampen pointerede vigtigheden af at score på sine chancer. Det kiksede sidst men lykkedes heldigvis for Tobias Mikkelsen igen i dag.