Ungt FCN-hold tabte i Midtjylland

Kategorier


Keeper Rune Pedersen var klar alderspræsident på det unge FCN-mandskab i Midtjylland, og han havde nok at se til.

Ungt FCN-hold tabte i Midtjylland

Med et næsten rent U/20 mandskab tabte FCN træningskampen i Herning med 0-4 til FCM

Grønsværen var perfekt og rammerne fine i MCH Arena i Herning, hvor FCN søndag spillede træningskamp mod FC Midtjylland. Spænding om udfaldet blev der dog aldrig, da FCN stillede et meget ungt hold, som mødte FC Midtjyllands Suligamandskab i noget nær stærkeste opstilling, og ulvene vandt sikkert 4-0 efter 2-0 ved pausen. FC Nordsjællands trænerteam har måttet sætte hold som et rent puslespil, da klubben skal aflevere otte spillere til landsholdsopgaver i morgen mandag, hvor man også samtidigt skal kunne stille et hold i Reserveholdsligaen til udekamp mod FCK. Med forestående landsholdsopgaver bliver nogle af landsholdsspillerne helt sparet for kamp her søndag og mandag, så de kan have friske ben i forårspremieren ude mod AGF på lørdag. FCN tog således afsted til Herning med et meget ungt mandskab, hvor syv af spillerne er hentet fra U/19 og U/17, mens kun to mand, målmand Rune Pedersen og Tobias Mikkelsen, var for gamle til at spille U/20. Der blev heller aldrig spænding om udfaldet af kampen, som et aggressivt spillende FCM-mandskab dominerede. Hjemmeholdet kom foran 1-0 allerede efter to minutter på straffespark, begået af Ivan Runje, der ramte en FCM-angriber i sin iver efter at sparke væk på riposten efter en god parade af Rune Pedersen. Efter en lille halv time headede FCM sig foran 2-0 efter hjørnespark. Og midt i 2. halvleg scorede FCM endnu to mål med kort tids mellemrum til resultatet 4-0. FC Nordsjællands 1. Team Coach, Flemming Pedersen, stod for holdet og siger om kampen: – Vi var under pres i store dele af kampen mod et meget aggressivt spillende FCM-hold, der også var fysisk stærkere og vandt langt de fleste nærkampe. Vi formåede ikke at spille os fri af presset. De unge spillere manglede tid og teknik til at tage tempoet af kampen og spille sig fri af nærkampene. – I trænerteamet ser vi det som en øjenåbner for vores unge spillere, der mærkede, hvad der skal til for at klare sig på Superliganiveau. Det skal de tage med sig hjem til træningsbanen og bruge i dagligdagen, siger Flemming Pedersen. FCM-FCN 4-0 (2-0) FC Nordsjællands startopstilling og indskiftninger: Rune Pedersen – Mark Gundelach, Ivan Runje, Søren Henriksen, Seejou King (80: Mathias Andersen) – Lasse Petry, Bjarke Jacobsen (75: Christian “TK” Køhler), Anders Junge (75: Hichem Chatri) – Oguzhan “O.G.” Aynaoglu, Nichlas Rohde (65: Magnus Rasmussen) og Tobias Mikkelsen (60: Philip Zinckernagel). FC Midtjyllands startopstilling: Jonas Lössl – Kolja Afriyie, Kristian Bak, Erik Sviatchenko, Jesper Juelsgård – Mads Albæk – Jakob Poulsen, Sylvester Igboun – Danni Olsen, Jude Nworuh, Rilwan Hassan.