UDSALGSDAG i FCN shoppen

Kategorier


Der var stor tilstrømning til UDSALGSDAGEN sidste år.

UDSALGSDAG i FCN shoppen

Vær klar søndag 26. februar kl. 10, når FCN shoppen åbner dørene for den store årlige UDSALGSDAG med mange kø-tilbud.

Se hele kataloget online: KLIK HER
Det er blevet en tradition, at FCN shoppen inden forårsstarten holder en gigantisk UDSALGSDAG med mange super tilbud. For sjette år i træk slår FCN shoppen dørene op for den store UDSALGSDAG, så vær klar fra start søndag 26. februar kl. 10. Udsalgsdagen varer til kl. 16, men der er normalt run på fra første minut, hvor der er rigtig mange gode ting at gå efter med store besparelser. Sidste år var der lang kø foran butikken lige ved siden af indgangen til Hotel Farum Park Sports- og Konferencecenter, Idræstsvænget 2, 3520 Farum. Alle kan se frem til en masse spændende tilbud, som vil blive offentliggjort i dagene op til UDSALGSDAGEN. Følg med her på fcn.dk. Ligesom ved sidste års udsalgsdag vil der igen i år være en ekstra præmie på to billetter til Langelandsfestivalen 2012. Billetterne vindes af den første kunde ved åbningen kl. 10, og i fjor lå vinderen i kø fra kl. 23 aftenen før.