Truppen mod FCK i Reserveholdsligaen

Kategorier


Henrik Kildentoft er én af de otte spillere fra Superligatruppen, der er med i dagens kamp mod FCK i Reserveholdsturneringen.

Truppen mod FCK i Reserveholdsligaen

FC Nordsjælland spiller i dag kl. 13.00 ude mod FCK i forårets første kamp i Reserveholdsturneringen

Selv om Superligaen først har forårspremiere på lørdag 3. marts kl. 17 med FC Nordsjællands kamp mod AGF i Århus, skal tigrene allerede spille turneringsfodbold i dag mandag kl. 13. Det er i Reserveholdsligaen, hvor FCN spiller ude mod FCK på Jens Jessens Vej 20 på Frederiksberg. FCN er i forårets reserveholdsturnering i pulje 2, hvor de øvrige modstandere udover FCK bliver Silkeborg, AGF, Vejle og Fredericia. For FC Nordsjælland er det noget af et puslespil at stille hold i denne uge, hvor en hel stribe af de unge tigre i går var i Midtjylland for at spille mod FCM, og ni mand er taget afsted til landsholdstjeneste, efter at Lasse Petry i dag også er blevet efterudtaget til U/20 landsholdet. Trænerteamet lader en del af de resterende spillere fra Superligatruppen udgøre holdet til dagens kamp i Reserveholdsligaen mod FCK og stiller med følgende trup: Jesper Hansen (M)
Patrick Mtiliga
Henrik Kildentoft
Nicolai Stokholm
Enock Adu
Søren Christensen
Mario Tikinovic
Mads Thomsen
Mathias Andersen
Pascal Gregor
Kasper Enghart
Andreas Maxø
Magnus Rasmussen
Emiliano Marcondes
Kristian Lindberg
Rasmus Jensen
Lasse Gram (M) Se det komplette program i FC Nordsjællands pulje 2 i Reserveholdsturneringen ved at KLIKKE HER