Tre FFB spillere på FCNs akademi

Kategorier


De tre FFB spillere starter på FCNs akademi “Bogen & Bolden” til sommer. (foto:FCN)

Tre FFB spillere på FCNs akademi

Maksym Fitel, Thomas Andersen og Kasper Jørgensen er blevet udvalgt til FC Nordsjællands Akademi ”Bogen og Bolden”.

De tre årgang 99 spillere, der er en del af FFB samarbejdet mellem Frederikssund klubberne ORI-Fodbold og Frederikssund IK, har igennem længere tid været med omkring FC Nordsjællands specifiktræning og efter en grundig udvælgelsesproces har FCN valgt at satse på de tre FFB spillere, der starter på FCNs akademi fra sommer.

FC Nordsjællands fodboldakademi, Bogen og Bolden, der er et samarbejde mellem FCN og Bagsværd kostskole glæder sig over tilknytning af de tre spillere og det gode forløb som ligger til grund for udvælgelsen:

-Det har været et rigtig fint forløb. Den dialog vi har haft med spillernes træner, Carsten Rasmussen og formand Lars Aabech, har været fantastisk. FFB har på alle måder været samarbejdsvillige og det har fungeret godt for alle, at drengene har trænet med hos os og spillet kampe for FFB, siger Akademiansvarlig Lars Hallengreen.

De tre spillere vil forsætte i FFB regi efter sommerferien, men på sigt er det meningen at de alle skal tilknyttes FCN/Farum BKs elitehold. Lars Hallengreen, er glad for den løsning og glæder sig nu til at følge spillernes udvikling de kommende år:

-Vi har vurderet at de tre spillere passer til FCN spillestilen. Alle tre er udvalgt ud fra de kriterier som vores talentprofil er bygget op omkring. Vi glæder os meget til at træne dem, og hjælpe dem videre i deres udvikling, siger Lars Hallengreen.

Drengenes træner i Frederikssund, Carsten Rasmussen, giver også udtryk for tilfredshed med udvælgelsen og den proces, som ligger til grund for den:

-Der har været en rigtig god dialog i forhold til de her tre spillere, og vi er selvfølgelig meget stolte af at vi har hele tre spillere, der er udvalgt til FCNs akademi. Det viser at vi har flyttet os rigtig meget i Frederikssund, hvor vi har fået opbygget et rigtig godt træningsmiljø med dygtige trænere. Sammenholdt med bedre træningsfaciliteter, og fokus på træning ud fra de principper som praktiseres i FCN, har det givet fodbolden i Frederikssund et løft de senere år, siger Carsten Rasmussen.

Den betragtning er FCNs A+ Træner og Talentansvarlig, Kenneth Rasmussen enig i:

-Vi er meget stole af vores tætte og gode samarbejde med klubberne i Frederikssund. Vi har fulgt FFB arbejdet gennem længere tid, og der er ingen tvivl om at deres udviklingsmiljø har været inde i en positiv udvikling. Vi er rigtig glade for samarbejdet, der er et bevis på at vi gennem tæt dialog og sparring kan løfte niveauet i regionens klubber, siger A+ Træner og Talentansvarlig, Kenneth Rasmussen.