Spændende udfordringer frem mod forårspremieren

Kategorier


Cheftræner Kasper Hjulmand: – Vi sætter alt ind på at være bedst muligt rustet både fysisk og mentalt til den første kamp i Superligaen

Spændende udfordringer frem mod forårspremieren

– Vi har i den kommende tid kun fokus på at stå stærkest muligt rustet til premieren i Århus om godt en uge, siger FC Nordsjællands Cheftræner Kasper Hjulmand

Der er nu kun godt en uge til FC Nordsjælland sparker forårssæsonen i gang i Superligaen ude mod AGF, og for FCN bliver det en uge med spændende udfordringer.

Truppen vendte torsdag retur fra træningslejren på La Manga, og heldigvis har vinteren sluppet sit værste tag i Danmark, mens spillerne har været væk.

– Som det ser ud lige nu, regner vi med at kunne træne på græs hele ugen frem mod AGF-kampen, men intet er sikkert, siger Cheftræner Kasper Hjulmand.

Programmet for FCN frem mod kampen lørdag 3. marts i Århus byder på en træningskamp nu på søndag ude mod FCM, en kamp i Reserveholdsligaen ude mod FCK mandag og hele otte spillere afsted med diverse landshold i den kommende uge.

Det er Andreas Bjelland og Tobias Mikkelsen på A-landsholdet i Parken mod Rusland, mens de øvrige seks skal ud at rejse. Andreas Laudrup og Jores Okore med U/21 mens Mark Gundelach, ”O.G.” og Søren Henriksen er med U/20. Desuden spiller Michael Parkhurst for USA i en landskamp i Italien onsdag.

Det bliver således lidt af et puslespil for trænerteamet hos FCN:

– Vi har fire faktorer, der giver en udfordrende uge inden forårspremieren. Græsunderlag til træningen, de to kampe, otte mand afsted med landshold og at vi møder AGF allerede lørdag. Men vi er kommet langt med forberedelserne, og vi ser positivt på det.

– Vi sætter alt ind på at være bedst muligt rustet både fysisk og mentalt til den første kamp i Superligaen. Så må vi få puslespillet til at gå op. De to kampe søndag og mandag skæres med henblik på premieren i Århus, hvor vi skal have maksimal friskhed i både hoved og ben, siger Kasper Hjulmand.