Okore med mod Elfsborg

Kategorier


Jores Okore har spillet de to første kampe for FC Nordsjælland under Viareggio Cup i Italien, men han er nu fløjet hjem for at kunne deltage i træningskampen lørdag kl. 13 i Elfsborg.

Okore med mod Elfsborg

Cheftræner Kasper Hjulmand prioriterer lørdagens træningskamp i Elfsborg meget højt

I morgen tidlig sætter FC Nordsjællands Superligatrup kurs mod Elfsborg for at spille træningskamp mod det stærke svenske hold kl. 13. Den sidste træningskamp før afrejsen på tirsdag til træningslejren på La Manga. Til lørdagens  kamp i Elfsborg kommer unge Jores Okore hjem fra Italien, hvor han har spillet de to første kampe for FC Nordsjælland i Viareggio Cup, og han er således ikke med, når de unge tigre her fredag eftermiddag spiller den sidste gruppekamp i den store internationale U/20 turnering. Cheftræner Kasper Hjulmand siger om lørdagens kamp mod Elfsborg: – Det er én af de kampe, som vi hele tiden har prioriteret meget højt og glæder os til mod et stærkt svensk mandskab. Derfor vil vi gerne have samlet så mange spillere som muligt, og vi har nu hele bagkæden og midtbanen til rådighed. – Det er den første træningskamp med så mange af spillere samlet, og vi giver den fuld skrue i kampen mod Elfsborg. Hidtil har det været meget på fysiske præmisser, men nu kommer det taktiske mere med, siger Kasper Hjulmand. Udover Jores Okores deltagelse er også Nicolai Stokholm tilbage på holdet i forhold til den seneste træningskamp i onsdags, hvor en mindre skade holdt anføreren ude. Trænerteamet tager afsted til Elfsborg med følgende trup: 1 Jesper Hansen (M), 2 Jores Okore, 3 Jacob Egeris, 4 Henrik Kildentoft, 5 Andreas Bjelland, 6 Enock Adu, 7 Nicolai Stokholm, 8 Patrick Mtiliga, 9 Tobias Mikkelsen, 17 Søren Christensen, 18 Michael Parkhurst, 20 Kasper Lorentzen, 21 Ivan Runje, 22 Andreas Laudrup, 23 Mario Ticinovic, 32 Lasse Gram (M) og målscorer fra den seneste træningskamp Magnus Rasmussen fra U/19 mandskabet.