Ny kroat til FC Nordsjælland

Kategorier


Mario Ticinovic kommer til at spille med trøje nr. 23 hos FCN.

Ny kroat til FC Nordsjælland

FC Nordsjælland har lejet den 20-årige kroatiske offensivspiller Mario Ticinovic frem til sommer i Hajduk Split.

FC Nordsjælland får to kroater i truppen i det kommende forår. Inden transfervinduet lukkede nåede tigrene nemlig til enighed med Hajduk Split om et lejemål med forkøbsret på den 20-årige Mario Ticinovic, der i den seneste uges tid har imponeret til træning og i kamp i Farum Park. – Mario er en spiller med en spændende baggrund, fordi han allerede har prøvet meget i en ung alder. Og alt det vi havde set med ham, inden han kom herop, fik vi bekræftet under hans træningsperiode hos os. Når det så samtidig er en spiller, der så tydeligt har tilkendegivet, hvor meget miljøet, fodboldstilen og trænerteamet hos os tiltalte ham, så var det en let beslutning for os, at forsøge at få ham tilknyttet. Mario har som udviklingsspiller bestemt et stort potentiale og en god indstilling til at arbejde med det, siger Sportsdirektør Jan Laursen. Ticinovic har længe været anset som et af de mest lovende talenter i kroatisk fodbold, og er bl.a. den yngste debutant nogensinde i Hajduk Split, som er en af Kroatiens allerstørste klubber. Her har han på trods af sin unge alder allerede opnået små 50 kampe, hvoraf flere var europæiske. – Jeg er virkelig glad for, at jeg er kommet til FC Nordsjælland. Den seneste uge har jeg fundet ud af, at spillestilen her i klubben tiltaler mig meget, og jeg synes det er en moderne form for teknisk fodbold der praktiseres i FCN. Jeg kommer fra en stor klub med stolte traditioner, men tiden var inde til at prøve noget nyt for mig, og det her føles bare som det rigtige sted at komme hen. Derfor er det vigtigt for mig at takke ledelsen og trænerteamet i FCN for at give mig chancen for at spille her. Jeg håber, jeg gennem min fodbold på banen kan betale dem noget tilbage, og at vi i fællesskab kan vinde noget, siger Mario Ticinovic. Fakta Mario Ticinovic
Født: 20/8-1991
Nationalitet: Kroat
Højde 172 cm
Position: Kantspiller
Tidligere klubber: Hajduk Split (46 kampe)
Landskampe: 33 U