Mathias Nielsen udlejes til Viborg

Kategorier


Mathias Nielsen spiller foråret for Viborg i 1. division. (Foto: Fotovagn.dk)

Mathias Nielsen udlejes til Viborg

Den 20-årige forsvarsspiller har brug for kamptræning efter en længere skadespause, og det får han mulighed for i Viborg i foråret

Kort før tranfervinduet smækkede i ved midnat udlejede FC Nordsjælland den 20-årige midterforsvarer Mathias Nielsen til 1. divisionsklubben Viborg for resten af sæsonen. Mathias Nielsen kom til FCN fra HB Køges U/19 Ligahold i sommeren 2010, men han har været sat ud af spillet i de sidste par måneder af efteråret med en knæskade. Mathias tiltræder i Viborg om 14 dage, når han har fuldendt behandlingsforløbet hos FCN. – Efter et par måneder udenfor glæder jeg mig til at sætte kurs mod Viborg om to uger og til at være klar til at spille igen. Jeg har hørt en masse godt om Viborg som klub, og jeg ser en mulighed for at få noget spilletid på højt plan i foråret. – Viborg tilhører toppen af 1. division, så det er perfekt for mig, og jeg håber at kunne vende retur til FCN til sommer med en masse kamptid i benene. Det er spilletid, jeg virkelig har brug for nu, og det er det, jeg tager til Viborg efter, siger Mathias Nielsen. FC Nordsjællands Sportschef Jan Laursen ser udlejningen som en fordel for alle: – Det er en rigtig god mulighed for Mathias, og det passer fint ind i hans udviklingsforløb at blive prøvet af på 1. divisionsniveau på et tidspunkt, hvor vores midterforsvar er stærkere end nogensinde. Hans udsigt til spilletid hos os i foråret ville derfor være begrænset, og vi glæder os til at følge hans videre udvikling i Viborg i resten af denne sæson, siger Jan Laursen.