Målchancer var en mangelvare

Kategorier


Mads Thomsen stod for FC Nordsjællands to bedste scoringsforsøg.

Målchancer var en mangelvare

Reserveholdsturneringen er skudt igang, og FC Nordsjælland tabte 0-1 til FCK i dagens udekamp 

Selv om forårspremieren i Superligaen først er på lørdag, hvor FCN i Århus spiller mod AGF, blev der allerede i dag sparket gang i Reserveholdsturneringen, og her tabte FCN udekampen til FCK med 0-1. FCN stillede med en blanding af Superligaspillere, der ikke er til landsholdstjeneste, og en stribe unge talenter fra U-afdelingen samt lånespilleren Kasper Enghart fra samarbejdsklubben Elite 3000 i Helsingør. Han spillede hele kampen i det centrale forsvar sammen med Pascal Gregor fra FCN’s eget U/19 mandskab. Det gjorde de to unge spillere særdeles godt i betragtning af den store udfordring, de stod overfor med Morten Nordstrand og den nyindkøbte norske angriber “Mos” i FCK-angrebet. På siderne havde de også god rutine i Henrik Kildentoft og Patrick Mtiliga og bag sig Jesper Hansen til at skabe roen. De blev kun for alvor snydt én gang i hele kampen, nemlig da Mustafa “Mos” Abdellaoue efter godt ti minutter lavede en hurtig drejning i feltet og slap fri til scoring. Det skulle vise sig at blive kampens eneste træffer, og generelt må man også sige, at målchancer var en mangelvare i den kamp. Der blev spillet fint rundt med bolden fra begge hold. FC Nordsjællands midtbane med Adu, Stokholm og Søren Christensen styrede meget i 1. halvleg, men rigtig giftigt i front blev det meget sjældent. Mads Thomsen blev midt i 1. halvleg spillet fri og var ved at score i to forsøg, men blev pareret af FCK-keeper Kim Chistensen. Efter pausen bragte Adu sig selv på skudhold men afsluttede for svagt, og FC Nordsjællands eneste reelle bud på en udligning var et Mads Thomsen hovedstød på et perfekt indlæg fra Emiliano, men bolden ramte en forsvarer. FCK havde heller ikke meget at byde på i målfarlighed, så alt i alt en kamp, der blev afviklet på en udmærket græsbane med masser af småspil fra begge hold. FC Nordsjællands Assistenttræner John Bredal vurdere de 90 minutter således: – Vi spiller ok og holder da dem fra de store målchancer, men vi fik så heller ikke selv skabt ret meget. Vores spil er fornuftigt og fungerer ud fra de skabeloner, vi arbejder efter, men i dag manglede vi at få skabt farlighed og gennembrud på den forreste fjerdel af banen. – Men en god kamp på et højt spillemæssigt niveau, og nu har alle fået de kampminutter i benene, de skal have, før det gælder for alvor på lørdag, siger John Bredal.  Reserveholdsturneringen pulje 2:
FCK-FCN 1-0 (1-0)
Mål: 11. minut 1-0 Mustafa “Mos” Abdellaoue
FC Nordsjællands startopstilling i 4-3-3 formation:
Jesper Hansen – Henrik Kildentoft, Kasper Enghart, Pascal Gregor, Patrick Mtiliga – Nicolai Stokholm, Enock Adu, Søren Christensen – Emiliano Marcondes, Mads Thomsen og Mario Ticinovic.
Indskiftninger:
46. minut: Kristian Lindberg for Nicolai Stokholm
75. minut: Mathias Andersen for Patrick Mtiliga
80. minut: Magnus Rasmussen for Mads Thomsen
80. minut: Rasmus Jensen for Søren Christensen
85. minut: Andreas Maxø for Enock Adu