Kroatisk stopper til FC Nordsjælland

Kategorier


Ivan Runje er klar til at trække i trøje nr. 21 hos FC Nordsjælland.

Kroatisk stopper til FC Nordsjælland

21-årige Ivan Runje er ny spiller i FC Nordsjælland. Den kroatiske stopper har tigrene købt hos Mosor i hjemlandet.

Ivan Runje har den sidste uges tid trænet med i FC Nordsjælland, hvor det også er blevet til en træningskamp, da han startede på banen i weekendens sejr over svenske Halmstad. Den høje stopper har imponeret tilpas meget i FCN til, at han tirsdag aften blev tilbudt en 3-årig kontrakt, som han skrev under på, efter FC Nordsjælland var blevet enige om et skifte med hans kroatiske klub. Den 21-årige forsvarsspiller ses i FCN som en potentiel kvalificeret afløser for Andreas Bjelland, der forlader tigrene til sommer. – Ivan er en ung og spændende midtstopper, som efterlod et overbevisende indtryk. Ivan har et stort potentiale, men vi skal give ham tid til at finde sig til rette i Danmark og til at lære vores måde at gøre tingene på. Han har et rigtigt stærkt par foran sig i Bjelland og Jores Okore, men Ivan er en spiller, som vi på sigt forhåbentlig kan gøre til en rigtig god stopper, der spiller og optræder, som vi rigtig gerne vil have det i FC Nordsjælland. Vi ved, vi mister Bjelland til sommer, og nu har vi foråret til at arbejde med Ivan, for at hjælpe ham på vej mod at indfri sit potentiale, siger Cheftræner Kasper Hjulmand. Ivan Runje har de seneste fire sæsoner spillet fast for topholdet Mosor i den næstbedste kroatiske række, hvor han for alvor har udviklet sig efter sin ungdomstid i storklubben Hajduk Split. Nu glæder han sig til at blive en del af FC Nordsjælland og den danske Superliga. – Jeg er meget glad og ydmyg over at have fået chancen i FC Nordsjælland. Det er et nyt kapitel i mit liv, og en ny start på min fodboldtilværelse. Jeg vil gøre mit bedste for ikke at skuffe klubben og dens fans, og forhåbentlig kan vi vinde noget sammen, siger Ivan Runje. – Det var ikke svært for mig at takke ja til FC Nordsjælland, da jeg fandt ud af, at de gerne ville have mig, for jeg har fået et rigtig godt indtryk af klubben på og uden for banen. Hele organisationen virker topprofessionel og spillestilen passer mig godt. Jeg føler, jeg allerede skylder klubben noget for at tage så godt imod mig, og jeg glæder mig til at få muligheden for at vise, hvad jeg kan og betale tilbage på banen. Fakta Ivan Runje
Født: 9/10-1990
Højde: 192 cm
Position: Forsvar
Nationalitet: Kroat
Tidligere klubber: Mosor, Hajduk Split