Jores på A-landsholdet

Kategorier


Jores Okore har igen fået valg til A-landsholdet. (Foto: Boesenfoto.dk)

Jores på A-landsholdet

Morten Olsen har for fjerde gang i træk udtaget Jores Okore til sit landshold. Dermed har FC Nordsjælland tre spillere med i truppen til landskampen mod Rusland i Parken på onsdag.

Egentlig skulle Jores Okore have gjort en forskel for det danske U/21 landshold i den kommende uge. Men søndag aften valgte Landstræner Morten Olsen at udtage den 19-årige stopper som gardering til A-landsholdstruppen i stedet for.

Dermed skal Jores Okore møde op i landsholdslejren mandag sammen med klubkammeraterne Tobias Mikkelsen og Andreas Bjelland. Det er fjerde gang i træk Jores Okore er med i Morten Olsens udtagelser efter at have været med og fået spilletid i efterårets landskampe mod Sverige og Finland samt ligalandsholdsturen til Thailand i januar. Men det får nu langt fra den stærke forsvarsspiller til at miste ydmygheden overfor den store ære.

-Jeg er rigtig glad for at blive udtaget igen. Det er altid en stor oplevelse for mig at repræsentere Danmark, og det at Morten Olsen viser mig tillid som backup denne gang betyder meget for mig. Jeg vil gøre en stor indsats for at betale tilbage på den tillid, han viser mig. Det skal der ikke være nogen tvivl om, siger Jores Okore.