Hjulmand: Tid til det taktiske på La Manga

Kategorier

Hjulmand: Tid til det taktiske på La Manga

FC Nordsjællands Superligatrup flyver i morgen til den spanske solkyst på træningslejr og spiller tre kampe i La Manga Cup

Mandagens træning var den sidste i denne omgang i de danske frostgrader. Da spillerne forlod Farum Park efter dagens træning var det med kufferten pakket, klar til afgang mod den spanske solkyst i morgen tirsdag, hvor de vil have træningslejr frem til torsdag 23. februar. Undervejs skal FCN spille tre kampe i La Manga Cup 2012. Efter en tid med meget fysisk træning og hård vinter herhjemme var det tydeligt, at tanken om lunere himmelstrøg gav smil på læben, og Cheftræner Kasper Hjulmand glæder sig over de muligheder, træningslejren giver: – Det er perfekt timing med træningslejren på det her tidspunkt. Nu er vi, hvor vi skal være rent fysisk, og så er det godt at kunne komme videre med de mere taktiske ting og få græs under fødderne. – Vi skal også spille tre kampe på ni dage, og selv om det dermed bliver meget kamprelateret, glæder vi os til nogle lange dage på træningsbanerne. Selv om der kan være tunge ben efter en kamp, kan vi sagtens arbejde med taktiske ting og få en masse aftaler på plads, siger Kasper Hjulmand, der håber, den danske vinter har sluppet sit tag, når holdet vender retur: – Vi skal jo helst kunne fortsætte på græs, når vi kommer hjem, så vinteren må godt slutte nu for min skyld. Men det kan vi ikke tænke på lige nu. Det gælder om at få maksimalt ud af træningslejren. Vi skal bruge kampene til at komme tættere på start 11’eren, og vi skal kunne se en udvikling i vort spil. – Vi spiller for at vinde, men først og fremmest gælder det om  at komme så tæt på Superligaformen som muligt. Vi har set udvikling i spillet, men der er et stykke vej endnu. Vi har et slip, vi skal nå, men vi har også tid til at arbejde med det og glæder os til masser af timer på træningsbanen i den kommende tid, siger Kasper Hjulmand. Han og resten af trænerteamet tager afsted med 21 spillere i morgen, og så støder de resterende Superligaspillere til direkte fra Italien, når FCN U/20 bliver slået ud af Viareggio Cup, hvor de tirsdag spiller 1/8 finale mod Lazio. Under træningslejren på La Manga skal FCN spille tre træningskampe i turneringen La Manga Cup 2012, og disse er programsat således: Torsdag 16/2: Dnipro, Ukraine-FCN kl. 15.00
Søndag 19/2: Strömgodset-FCN kl. 15.00
Onsdag 22/2: Viking-FCN kl. 15.00