Hjulmand: Mange fine ting

Kategorier

Hjulmand: Mange fine ting

– En værdifuld træningskamp og to flotte mål, konstaterer Cheftræner Kasper Hjulmand efter 2-1 sejren i Elfsborg

FC Nordsjællands Cheftræner Kasper Hjulmand var ganske godt tilfreds med præstationen og udbyttet af den sidste træningskamp, før turen på tirsdag går mod lunere himmelstrøg på La Manga: – Vi fik vist mange fine ting og vinder over et af Sveriges bedste hjemmehold, der er vant til denne kunstgræsbane og sjældent taber her. Især i 1. halvleg får vi skabt flere gode scoringsmuligheder, og vi skal vel også lukke kampen med et mål mere, men så må vi også sige, at Jesper har nogle meget vigtige redninger i 2, halvleg, hvor de kunne have udlignet. – Jeg er tilfreds med kampen som helhed. Den giver værdifulde minutter i benene, og den er guld værd i forhold til de nye spilleres muligheder for at lære konceptet. Vi kommer måske til at rokere lidt for meget rundt i 2. halvleg, men også her var der gode momenter mod en god modstander. Og i en fin ramme. Det var en værdifuld træningskamp, og vi scorede to flotte mål, siger Kasper Hjulmand. Under træningslejren på La Manga, der starter på tirsdag og varer til 23. februar,  skal FCN spille tre træningskampe i turneringen La Manga Cup 2012, og disse er programsat således: Torsdag 16/2: Dnipro, Ukraine-FCN kl. 15.00
Søndag 19/2: Strömgodset-FCN kl. 15.00
Onsdag 22/2: Viking-FCN kl. 15.00