Hjulmand: En stor udfordring

Kategorier


Se interviewet med Cheftræner Kasper Hjulnand efter træningen i går onsdag på La Manga. Klik her

Hjulmand: En stor udfordring

FC Nordsjælland spiller i dag kl. 15 den første træningskamp i La Manga Cup mod det stærke ukrainske mandskab Dnipro

I dag torsdag kl. 15 indleder FC Nordsjælland La Manga Cup 2012 turneringen med træningskampen mod Dnipro fra Ukraine. Et stærkt mandskab, der er nr. 4 i den hjemlige turnering. Som det fremgår af vedhæftede videointerview med Cheftræner Kasper Hjulmand efter træningen i går er det en stor udfordring og en spændende opgave. La Manga Cup 2012 har en hjemmeside, hvor turneringen kan følges tæt. Blandt andet kommer de to klubbers startopstillinger på en time før kampstart. Se dem ved at Klikke her  TV2 Norge viser udvalgte kampe fra La Manga Cup. Man kan se FCNs kamp mod Dnipro torsdag kl.15:00 – Se mere her. FCN skal spille tre træningskampe i turneringen La Manga Cup 2012, og udover dagens kamp mod Dnipro ser programsat således:
Søndag 19/2: Strömgodset-FCN kl. 15.00
Onsdag 22/2: Viking-FCN kl. 15.00