Følg FCN med bus på udebane

Kategorier


Publikumsstøtten fra Farum Park skal flyttes med til udekampene i foråret.

Følg FCN med bus på udebane

Der er allerede nu tilmelding til busturene til de første to udekampe mod AGF og OB

FC Nordsjællands drenge har leveret fornemt på banen i efteråret, og nu skal den flotte andenplads i Superligaen forsvares i forårets 15 kampe. Det kræver støtte både på hjemme- og udebane. Der skal ikke mangle opbakning til de nordsjællandske tigre. Ligegyldigt hvor de spiller, fortjener de virkelig at høre tigerbrølet fra tilskuerpladserne, så tag med FC Nordsjælland til forårets udekampe. Billetsalget er allerede nu åbnet til de to første kampe. Det drejer sig om forårspremieren AGF-FCN lørdag 3. marts kl. 17.00 i Århus og ugen efter i Odense OB-FCN lørdag 10. marts kl. 17.00. Billetterne kan købes i FCN shoppen eller hos www.wildtigers.dk Prisen for en udebanetur er KUN 150 kr. og det er endda inklusiv kampbillet. Følg med her på FC Nordsjællands hjemmeside www.fcn.dk for at se de præcise tidspunkter for afgang og hjemkomst i dagene op til kampene. Der arbejdes også hårdt på at lave busture til de resterende udekampe i et forhåbentlig historisk forår. Så vær med fra start på busturene til Århus og Odense.