Flemming P: Det var lærerigt

Kategorier


Nichlas Rohde scorede FC Nordsjællands enlige mål mod Juventus.

Flemming P: Det var lærerigt

FC Nordsjællands unge spillere var klart overmatchet rent fysisk, og det kostede dyrt

FC Nordsjællands unge tigre ømmede sig slemt efter lussingen på 1-6 til Juventus i den første kamp i Viareggio Cup, men 1. Team Coach Flemming Pedersen er klar til at få dem til at fokusere på næste opgave i stedet: – Det var et utroligt lærerigt nederlag, selv om vi hænger med hovederne nu. Det var lidt voldsomt og lige i overkanten, men det må vi tage med, konstaterer, Flemming Pedersen, der sammen med U/19 Cheftræner Peter Feher styrer holdet i den store italienske U/20 turnering med mange stærke internationale hold. – Vi fik en god og lærerig kamp ud af det, men vi må også konstatere, at vi ikke er i gear til at spille sådan en kamp på nuværende tidspunkt. Rent fysisk var vi klart overmatchet. De har flere spillere, som forstår at bruge kroppen. – Det gik fornuftigt nok i starten, hvor vi havde kræfter til at finde rummene mellem kæderne, men efterhånden som vi kom mere under pres opstod de situationer, hvor vi stresser. Det er vigtigt, at vi kigger insad og ser på, hvad vi kan lære af kampen. Vi skal spille os ud af problemerne, men da vi ikke længere var hurtige nok til at komme i position, opstod der for mange nærkampe og dueller, som vi tabte. – Nu handler det om næste kamp på onsdag, og den går vi stenhårdt efter at vinde. Så har vi stadig en chance i turneringen, siger Flemming Pedersen.