FCN vandt på to flotte mål af Søren Christensen

Kategorier


Angrebstræner Mark Strudal har grund til smil efter Søren Christensens to flotte scoringer mod Elfsborg.

FCN vandt på to flotte mål af Søren C.

FC Nordsjælland spillede en god træningskamp i Elfsborg og vandt med 2-1 over de svenske bronzevindere

FC Nordsjælland leverede en god indsats i den sidste træningskamp inden tirsdagens afrejse til træningslejren på La Manga. Lørdag eftermiddag gæstede tigrene de svenske bronzevindere i Elfsborg og vandt med 2-1 på to virkelig flotte træffere af Søren Christensen. Den første scoring faldt allerede efter fem minutters spil, hvor FCN leverede et fornemt opspil hele vejen igennem, og Søren Christensen afsluttede mønsterangrebet til 1-0. Desværre holdt føringen ikke så længe, for efter godt ti minutters spil lykkedes det svenskerne at overspille FCN-forsvaret og udligne til 1-1. FC Nordsjælland spillede i vanlig stil med fin boldkontrol og skabte flere scoringsmuligheder. Efter godt en halv times spil kom tigrene atter foran, og denne gang med et næsten endnu flottere mål. Opspillet startede helt bagfra hos Jores Okore, der fandt Andreas Laudrup, og på hans stikning i højre side løb Nicolai Stokholm fri i dybden og serverede skråt bagud til Søren Christensen, der iskoldt udplacerede Kevin Stuhr Ellegaard i Elfsborg-målet med et fladt skud. Et klassemål. Elfsborg var langtfra uefne, og svenskernes direkte angrebsspil voldte til tider FCN-forsvaret lidt kvaler, men 2-1 føringen til FCN ved pausen var helt efter fortjeneste. 2. halvleg blev lidt mere ujævnt spillet fra FC Nordsjællands side. En del udskiftninger gik ud over rytmen, men FCN var stadig den dominerende part. Dog nu med betydeligt mere bid i hjemmeholdets angreb. Og da FCN forsømte at udnytte sine muligheder for at lukke kampen, var det afgørende for sejren, at Jesper Hansen et par gange viste højt format med redninger i prekære situationer. De største chancer for at øge føringen tilfaldt indskiftede Henrik Kildentoft og lidt efter Andreas Laudrup. Også målscoreren fra den seneste træningskamp, U/19 spilleren Magnus Rasmussen, var ved at score igen, da han fik chancen i kampens sidste 25 minutter, men det blev ved 2-1 til FCN over de svenske bronzevindere, der ellers meget sjældent taber hjemme på deres egen kunstgræsbane, hvor holdet også spiller sine turneringskampe. Træningskamp lørdag 11. februar i Elfsborg:
Elfsborg-FCN 1-2 (1-2)
Mål: 6. minut 0-1 Søren Christensen. 12. minut 1-1 Niklas Hult, 32. minut 1-2 Søren Christensen.
FC Nordsjællands startformation og indskiftninger (4-3-3):
Jesper Hansen – Michael Parkhurst, Jores Okore (55: Ivan Runje), Andreas Bjelland, Patrick Mtiliga (65: Henrik Kildentoft) – Nicolai Stokholm (65: Magnus Rasmussen), Adu, Søren Christensen – Tobias Mikkelsen, Kasper Lorentzen (46: Mario Ticinovic), Andreas Laudrup (75: Jacob Egeris).