FCN tabte til Lazio

Kategorier


FCN spillerne leverede en flot indsats i ottendedelsfinalen, men det rakte ikke til sejr over Lazio (Foto:FCN)

FCN tabte til Lazio

FC Nordsjælland havde spil og chancer til mere, men det endte med nederlag på 3-0 til Lazio i Viareggio Cup.

FCN spillede her til eftermiddag ottendedelsfinale i Viareggio Cup. Dagens modstander var Lazio, der viste høj effektivitet i en kamp som FCN havde stor ære af. De unge tigere startede nervøst og efter ti minutters spil kom hjemmeholdet foran med 1-0. Lazios venstrekant fik lov til at drible forbi tre FCN spillere ude fra højre side af banen, inden han sendte bolden over i modsatte målhjørne til 1-0. FCNs målmand, Jannich Storch, var chanceløs ved scoringen, men kort efter måtte han hive en stor redning op af ærmet efter at Lazio erobrede bolden på FCNs bane halvdel og kom alene igennem med den unge FCN keeper.

Herefter kom FCN langt bedre med i kampen og de næste chancer tilfaldt tigrene. Først skulle en lang bold frem til Nichlas Rohde have resulteret i et FCN mål, men angriberen var ikke klar over hvor fri han var, og derfor kom Lazios målmand imellem og fik reddet. Kort efter kom så første halvlegs største chance, da Filip Pivkovski efter flot FCN opspil med flere skarpe 1-2 kombinationer, kom fri til en oplagt scoringschance fra tæt hold. Den nye angriber kom dog ud af balance i afslutningsøjeblikket, og dermed kunne Lazios målmand afværge forsøget. Kort før pausen havde FCN så endnu en mulighed for udligning, da Oguzhan ”O.G.” Aynaoglu blev spillet i dybden, men desværre opdagede han heller ikke hvor fri han var, og sendte derfor bolden over Lazio målet.

Anden halvleg startede skidt for FCN, der tidligt kom bagud med 2-0. Et hjørnespark blev ikke clearet, og så fik et svagt hovedstød lov til at passere målstregen til 2-0. Herefter blev der lagt et massivt pres på det italienske hjemmehold, der kom i store vanskeligheder overfor et til tider flot spillende FCN mandskab. Nichlas Rohde kom i denne periode frem til en kæmpe chance efter en omstilling, hvor Anders Junge sendte bolden ud til Mark Gundelach, der lagde en præcis aflevering ind i feltet hvor Rohde fik foden på. Desværre fik angriberen ikke drejet bolden i mål til FCN scoring. I slutminutterne gjorde Lazio så det onde ved FCN spillerne. Et boldtab foran eget felt førte til en løs chance, som Lazio ikke var for fine til at udnytte. En resolut afslutning afgjorde kampen, og dermed vandt et effektivt Lazio hold med 3-0 over FCN.

Matchfakta:

Lazio – FCN 3-0 (1-0)

FCN startformation (4-3-3):

Jannich Storch (M), Seejou King, Søren Henriksen (A), Pascal Gregor, Mark Gundelach – Mads Windekilde, Bjarke Jacobsen, Anders Junge – Filip Pivkovski, Nichlas Rohde og Oguzhan ”O.G.” Aynaoglu.

Mål:

7. 1-0 Lazio

53. 2-0 Lazio

90+. 3-0 Lazio

Udskiftninger: 

70. Philip Zinckernagel ind for Oguzhan ”O.G.” Aynaoglu

70. Filip Pivkovski ind for Emiliano Marcondes

70. Kristian Lindberg ind for Nichlas Rohde.