FCN møder Lazio

Kategorier


FCN U/20 klar til at møde Lazio, men Lasse Petry til venstre på billedet her kommer desværre ikke med i den kamp på grund af karantæne.

FCN møder Lazio

FC Nordsjællands U/20 mandskab har kvalificeret sig til 1/8 finalen i Viareggio Cup. Her venter Lazio tirsdag kl. 15.00.

Lørdag var der endeligt fundet et overblik over, hvilke 16 af de 48 hold, der deltager i Viareggio Cup 2012, som er gået videre fra gruppespillet. FCN kvalificerede sig allerede fredag, og lørdag var det tid til lodtrækning til 1/8 finalerne. Her afgjorde fru Fortuna, at de danske tigre skal op imod den italienske storklub Lazio i verdens største U/20 turnering. Kun tre udenlandske hold klarede sig videre fra grupperne, hvoraf FC Nordsjælland altså er det ene. Kampen mod Lazio spilles tirsdag kl. 15.00 i byen Aguana tæt på Firenze. Og modstanderen fra hovedstaden Rom er en stor opgave. Men ikke noget der på forhånd skræmmer Cheftræner på turen, Flemming Pedersen, der var ude og se Lazios sidste gruppekamp tirsdag eftermiddag. – Hvis vi skal videre, bliver det efter en hård kamp. Ikke bare mentalt men også fysisk. Vi skal ikke være bange for at slå os i nærkampene, fordi modstanderen her spiller lige til grænsen af det tilladte. Det er et hold fra Rom der dyrker den fysiske del af spillet meget. De minder om Citta di Marino, som vi har spillet mod tidligere. Lazio har bare bedre spillere. Så kunsten bliver at spille hurtigt nok. Spille forbi deres pres og modstå duellerne. For dueller slipper vi ikke for mod Lazio, siger Flemming Pedersen. – Jeg vil bestemt ikke mene, vi er favoritter. Vi skal lægge 10-15 % ekstra på, hvis vi skal videre. Men det mener jeg også godt, vi kan, for spillerne lærer hele tiden af at være hernede. Og da det er en enkeltstående kamp, kan det godt lade sig gøre, for alle fodboldkampe kan vindes. Vi har også en hviledag mere end dem, og det kan godt gå hen og få indflydelse. Til kampen mod Lazio må FCN undvære midtbanestyrmanden Lasse Petry, der i løbet af de tre gruppespilskampe pådrog sig to advarsler og derfor skal udsone karantæne i 1/8 finalen.