FCN mod Juventus i Italien

Kategorier


Jores Okore er én af de unge tigre, der fra på søndag skifter den danske kulde ud med U/20 turneringen Viareggio Cup  i Toscana i Italien.

FCN mod Juventus i Italien

FC Nordsjællands U/20 mandskab tager søndag afsted til Viareggio Cup i Italien, hvor holdet deltager i en stor international turnering.

Igen i år deltager FC Nordsjælland i Viareggio Cup i Italien. Det er én af de største turneringer for U/20 hold med deltagere fra hele verden, og de unge tigre får sig virkelig prøvet af på højt internationalt plan. FC Nordsjællands U/20 trup bestående af 18 spillere og seks ledere tager afsted søndag morgen, og allerede på mandag kl. 17.15 spilles føste kamp, som er mod den italianske storklub Juventus. Det bliver virkelig en udfordring af de helt store. Alle kampene i Viareggio Cup afvikles i Toscana-området, og FCN spiller igen onsdag kl. 15 mod Citta di Marino, mens den sidste gruppekamp er pragramsat til fredag kl. 15 mod APIA Tigers, Premier League klub fra Australien. Kun nr. 1 i de 12 grupper går videre i turneringen sammen med de fire bedste 2’ere, så det er svært at slippe igennem til 1/8 finalerne. FC Nordsjælland stiller med en stærk trup, hvoraf Jores Okore og Mark Gundelach har god erfaring fra Superligaen, og flere andre har også allerede fået debut på førsteholdet. Det gælder Jannich Storch, Seejou King, Lasse Petry, Oguzhan “O.G.” Aynaoglu og Nichlas Rohde. 1. Team Coach Flemming Pedersen og U/19 Cheftræner Peter Feher styrer tropperne i de hårde kampe, der skal ruste de unge tigre til fremtidens udfordringer: – Det primære mål for deltagelsen i Viareggio Cup er at give vore unge spillere noget international erfaring. Det er noget, de kan bruge fremadrettet. Det er primært på det mentale område, de får lært noget. – I Viareggio Cup vil de virkelig opleve at spille på udebane, og det er en fantastisk øvelse. De italienske hold spiller for at vinde, og intet andet er vigtigt. Vores spillee vil blive matchet ekstremt i alle dueller. Det vil skærpe deres koncentration og opmærksomhed. Italienerne går til stålet, og det kræver fysisk mod af vores spillere, som skal lære ikke at blive kyst væk, siger Flemming Pedersen. FC Nordsjælland trup på 18 spillere til Viareggio Cup ser således ud: 1 Jannich Storch
2 Jores Okore
3 Seejou King
4 Søren Henriksen
5 Pascal Gregor
6 Lasse Petry
7 Mads Windekilde
8 Anders Junge
9 Nichlas Rohde
10 Oguzhan “O.G.” Aynaoglu
11 Kristian Lindberg
12 Filip Pivkovski
13 Mark Gundelach
14 Emiliano Marcondes
15 Bjarke Jacobsen
16 Oliver Weber
17 Hichem Chatri
18 Philip Zinckernagel FC Nordsjælland spiller ingen træningskampe i denne weekend, da trænerteamet l lighed med sidste år har valgt at have en periode, hvor der kan fokuseres alene på træningen. Cheftræner Kasper Hjulmand forklarer det således: – Vi har brug for en uge, hvor vi kan arbejde med tingene på træningsbanen uden at skulle tænke kampe ind i det. Vi har nu kunnet arbejde med en samlet trup i nogle dage, og på søndag tager vi asfsked med truppen, der tager til Viareggio Cup, og så har vi jo en træningskamp igen på onsdag, siger Kasper Hjulmand, der i morgen lørdag for sidste gang har alle samlet til træningen, som er henlagt til kunstgræsbanen i Jyllinge. FC Nordsjællands Superligatrup rejser tirsdag 14. februar til La Manga, og alle vil først være samlet igen, når også Superligaspillerne fra U/20 truppen i Viareggio Cup støder til træningslejren på den spanske solkyst.