FCN henter ung angriber

Kategorier


Filip Pivkovski  bliver en del af FC Nordsjællands U/20 trup og får trøje nr. 33. Her bliver han på sin 18 års fødselsdag i går budt velkommen af Cheftræner Kasper Hjulmand.

FCN henter ung angriber

Svenske Filip Pivkovski skifter engelske Blackburn ud med FC Nordsjælland for resten af sæsonen.

I efteråret havde FC Nordsjælland svenske Filip Pivkovski på besøg i et par uger, hvor det svenske angrebstalent fik vist sig godt frem. Derfor er den hurtige offensivspiller nu hentet til fra engelske Blackburn, hvor han har været siden 2009. Foreløbigt på en lejeaftale der løber frem til sommer. – Filip er en spændende spiller, som vi fik et godt kendskab til i efteråret, da han var på besøg hos os, og som vi så flere gange, da han spillede i Malmø. Det er en angriber med et godt potentiale, og vi elsker at arbejde med og udvikle offensive spillere i FC Nordsjælland, siger Sportsdirektør Jan Laursen. Filip Pivkovski tiltræder med omgående virkning. Og vil fra start være tilknyttet U/20 truppen i FCN. FC Nordsjælland har aftalt en købsoption på Pivkovski med Blackburn, når lejemålet udløber. Dermed blev det i aftes en lidt anderledes 18 års fødselsdagfest for Pivkovski, der altså fejrede sin store dag med at underskrive en kontrakt i Farum Park kort før transfervinduet lukkede. – Jeg er meget glad for at være her. Jeg har set, hvordan klubben fungerer på og uden for banen, og det er jeg meget tilfreds med at være en del af fra nu af. Nu har jeg mit fokus på at hjælpe FCN til et godt forår. Jeg ville ikke være kommet tilbage til Skandinavien fra England, hvis ikke jeg havde set og oplevet, hvordan FCN arbejder med de unge spillere. Jeg ved, jeg kan forbedre mig her, og det er derfor, jeg er kommet, siger Filip Pivkovski. Fakta Filip Pivkovski Født: 31/1 – 1994
Position: Angriber
Nationalitet: Svensk
Højde: 172 cm
Tidligere klubber: Blackburn Rovers, Malmø FF
Landskampe: 16 U-landskampe, 7 mål.
Trøjenr. hos FCN: 33