Bustur til Århus på lørdag

Kategorier


FC Nordsjællands spillere skal også kunne mærke publikumsstøtten i Århus på lørdag.

Bustur til Århus på lørdag

FC Nordsjælland åbner forårssæsonen ude mod AGF lørdag kl. 17, og fanbussen er klar til afgang

FCN-spillerne skal have støtte i forårspremieren ude mod AGF på lørdag, og nu er afgangstidspunktet for turen til Århus lagt fast. Bussen kører fra Farum Park på lørdag kl. 11.30, og den forventes at være hjemme igen ca. kl. 23.00. Der vil være mulighed for at købe drikkevarer undervejs til billige priser, ligesom der også vil være konkurrencer undervejs. Husk: Egne drikkevarer må IKKE medbringes i bussen. Mød op i god tid inden afgang med godt humør og vær klar til at hjælpe drengene til forårssæsonens første sejr. Der er endnu få ledige pladser i bussen, som kan købes i FCN shoppen senest torsdag aften, efter ”først til mølle princippet”.