Under Armour ny partner i FCN

Kategorier


Både anfører Nicolai Stokholm og målmand Jesper Hansen nyder glæde af Under Armour sportsundertøjet ved indløb til kampen mod FCM i december. (Foto: Boesenfoto.dk)

Under Armour ny partner i FCN

FC Nordsjælland har indgået en partneraftale for de næste 2½ år med tøjproducenten Under Armour, der skal levere træningsudstyr til Superligatruppen.

FC Nordsjælland har indgået en partneraftale med Under Armour frem til sommeren 2014, der producerer specielt undertøj til atleters træning. En aftale, der vækker stor glæde i spillertruppen. – Under Armour producerer sportsundertøj af virkelig høj kvalitet, og det er som skræddersyet til fodbold i forhold til tøjets form, bevægelighed og muligheden for, at kroppen kan ånde. Spillerne har prøvet meget forskelligt, men de er alle virkelig glade for Under Armour, og det har stor betydning for os, at de udelukkende kan fokusere på at yde deres bedste, uden noget af det de har på generer dem på nogen måde, siger Fysisk Træner Mathias Zangenberg. – En anden fordel ved udstyret fra Under Armour er, at det produceres i mange variationer i forhold til farve og størrelse, så det kan tilpasses hver enkelt spillers ønske og behov. Så vi er i trænerteamet meget glade for den partneraftale, der nu er på plads. Også hos Under Armour er man godt tilfredse med partneraftalen hos en af landets bedste fodboldklubber. – Vi er glade for at levere vores produkt til spillerne i FC Nordsjælland, hvor vi før har været samarbejdspartner på forskellige niveauer. Vi har siden 1995 produceret noget af det ypperste, når det kommer til funktionelt sportsundertøj, og Under Armour er et af de hurtigst voksende sportsbrands i USA. Derfor føler vi også, vi har meget tilfælles med FCN, som er en af de hurtigst voksende og mest progressive fodboldklubber i Danmark og Norden, siger Finn Mansur fra Under Armour i Danmark. Udover at levere sportsundertøj til spillertruppen vil Under Armours produkter også være til salg i FCN Shoppen ved Farum Park. Partneraftalen med Under Armour kommer ikke til at få indflydelse med FC Nordsjællands samarbejde med H2O, der fortsat er Toppartner i klubben og leverer spillerdragter og træningstøj.