Tobias: Turen er lærerig

Kategorier

Tobias: Turen er lærerig

– Man lærer hele tiden noget, man kan bruge, siger Tobias Mikkelsen

Tobias Mikkelsen har været med fra start i begge Ligalandsholdets kampe i Thailand, og igen i dag mod Sydkoreas OL-Landshold fik han 80 minutter på banen, før han træt efter et stort løbearbejde blev givet fri af landstræner Morten Olsen. – Jeg synes det var en ok kamp, men det var enormt varmt på banen. Korea er et meget godt hold med hurtige spillere, der er gode på omstillinger. Min egen præstation synes jeg var ok, og det er dejligt at være i gang igen, siger Tobias Mikkelsen. – Vi ville gerne have skabt lidt mere, end vi gjorde, men jeg synes, vi får flyttet bolden godt rundt på en bane, der bestemt ikke er verdens bedste, og vi har faktisk nogle gode kombinationer ind i mellem. Men efter to uafgjorte kampe vil vi gerne have en sejr i den sidste kamp herovre. – Turen har indtil videre været lærerig, synes jeg. Det er super at træne under Morten Olsen og resten af trænerteamet på landsholdet. Man lærer hele tiden noget, man kan bruge, siger Tobias Mikkelsen.